Всеки човек в начина, по който израства и се възпитава,

...
Всеки човек в начина, по който израства и се възпитава,
Коментари Харесай

Психолог за политиците: Всички се опитват да прикриват емоции

Всеки човек в метода, по който израства и се възпитава, се научава да крие несъмнено възприятие, т.е. той по-рядко го презентира на околните си и на по-широката публика. Това е страст, която той не желае да демонстрира.
С това стартира коментирът пред бТВ на психологът Росен Йорданов за държанието преди и след изборите на политиците от другите сили у нас.

На тези избори се харесаха всички послания, които внушават предвидимост на фена, изясни психологът.

По думите при водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов ясно проличава, че фамилният модел и методът, по който е развиван, е бил глобен неговия егоизъм и егоцентризъм и в действителност от самото начало на неговото обществено държание, той деликатно се пробва да прави своя егоцентризъм обаятелен и съумява в огромна степен.

,,Аз мога да обобщя неговото явяване преди и след изборите със следното – той нито е толкоз обезпокоен преди изборите, нито е толкоз благополучен след изборите “, сподели Росен Йорданов като коментар на изявленията и дейностите на Бойко Борисов след изборите.

За отдръпването на Цветан Цветанов от челната позиция в ГЕРБ психологът разяснява, че вижда оскърбление.

,,Господин Цветанов е изключително наскърбен, макар че неговото обществено държание е много сдържано, лишено от богати прочувствени нюанси, само че несъмнено по метода, по който изговаря думите, разочарованието му е доста дълбоко‘‘. Според него нито един от двамата – нито Борисов, нито Цветанов, не излиза като победител от случката.

В разбора си за Корнелия Нинова Йорданов уточни, че тя излъчва бригадирски жар, само че с държанието си прикрива обстоятелството, че не се усеща задоволително откровена и откровена.

,,Никога не бъркам ", това споделя усмивката на Корнелия Нинова. Това съгласно Росен Йорданов обаче не се получава добре и съгласно него е проличало, че оставката й като водач на Българска социалистическа партия не е влизала в нейните проекти.

За Движение за права и свободи психологът означи, че има една необикновена развеселеност у Пеевски и Карадайъ. „ Това е необикновена страст за тази партия, там нещата са доста консервативни”, уточни Росен Йорданов.

По думите му при Пеевски се вижда, че неговото самочувствие и чувство за живота е променено. Няколко пъти Пеевски е прекъснал Карадайъ, „ Нещо прекомерно безотговорно се случи, извънредно експресивно. Очаквам нещо нетипично като предложение от тази партия”, сподели Йорданов.

За Обединените патриоти, фактът че се замерят с хомофобски обиди демонстрира нерешителност. „ Хомосексуална суматоха от двете страни “ – по този начин психологът дефинира размяната на остри и обидни реплики сред Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазк и Волен Сидеров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР