Всеки човек се стреми да бъде в оптимална форма, особено

...
Всеки човек се стреми да бъде в оптимална форма, особено
Коментари Харесай

Пийте тази смес преди лягане и забравете за мазнините!

Всеки човек се стреми да бъде в оптимална форма, изключително през лятото. А какво по-хубаво от това да отслабваме, до момента в който спим? Днес ще ви представим една неповторима примес, която да си подготвяме вечер, преди лягане и която ще ни помогне да се отървем от непотребните мазнини.

Това, което ни е належащо, е: кисело мляко, лимон, магданоз, канела, 1 ч.л. мед и малко настърган джинджифил. Трябва единствено да смесим всички съставки и сместа ни е подготвена. Тази естествена и естествена примес е лека и приятна на усет. Трябва единствено да я хапваме вечер, преди лягане, и резултатите няма да закъснеят.

Ясно е, че по принцип, вечер тялото ни си почива и не може да преработва мазнините. Но тази примес ще помогне на организма ни да противодейства на ненужните му мазнини. Нищо не ни пречи всяка вечер вместо десерт да си хапваме тази лечебна примес.

Разбира се, както с всяко нещо, и с този способ не е хубаво да се прекалява. Така че е добре да вършим почивки след избран интервал от време, в който прилагаме този метод. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР