Всеки човек крие нещо от света. Повечето от нас носят

...
Всеки човек крие нещо от света. Повечето от нас носят
Коментари Харесай

Изберете маска и ще разберете какво криете от хората

Всеки човек крие нещо от света. Повечето от нас носят маски, с цел да скрием това, което хората не би трябвало да знаят за нас.

Може би даже не подозирате какво криете вътре в себе си от другите! Изберете маска и ние ще ви кажем!

1.

Ако изберете тази маска, вие криете концепциите си. Искрата в очите ви разкрива, че имате определени идеи, тъй че “носите маска ”. Страхувате се, че някой може да открадне вашата добра концепция или да я употребява по друг метод от този, който бихте желали.

Вашите идеи означават доста за вас, както професионално, по този начин и персонално. Ако има нещо, което бихте желали да скриете от всички, то това е вашата нова концепция, върху която работите.

2.

Изборът на тази маска значи, че криете вътрешната си топлота от света. В обществото представяте себе си като мощен и леден човек, само че в реалност сте топла и приятелски настроена персона. Страхувате се, че вашата добрина може да бъде приета за даденост.

3.

Изборът на тази маска може да значи, че криете метода, по който виждате индивида против вас. Вие сте наблюдателни и можете тъкмо да определите същинската същина на другите. Но запазвате наблюденията си за себе си и не разкривате картите си.

Ето за какво, ако човек ви лъже, вие разбирате това, само че не му обръщате внимание, тъй като просто не искате да се тревожите за хора, които не могат да бъдат почтени с вас.

4.

Ако изберете тази маска, вие криете вътрешния си огън от всички. Вашите фантазии, очаквания и стремежи принадлежат единствено на вас и не ги разкривате на хората, изключително в случай че към момента сте на път да сбъднете фантазиите си.

Огънят, който гори вътре във вас и желанието да съумеете, е нещото, което запазвате единствено за себе си. Ще се отворите към света единствено, когато достигнете задачата си.

5.

Изборът на тази маска може да значи, че добре сте скрили вашите пристрастености. Не всеки може да се справи с вашата дива страна. Не всеки може да разбере какъв брой мощна е връзката ви със личното ви “Аз ”.

Вие не изразявате мислите си и криете буйното си „ аз ” от тези, които не са в положение да разберат каква сила притежавате.

6.

Ако вашият избор падне върху тази маска, тогава най-вероятно сте скрили вътрешното си дразнене към света. Нямате време за нелепости, само че това не може да изключи идиотите, които понякога виждате до себе си.

И защото не винаги е допустимо да изразите всичко, което мислите за тях, запазвате раздразнението в себе си и продължавате да се усмихвате, задържайки гнева си.

7.

Ако изберете маска 7, тогава най-вероятно сте скрили мощната си вътрешна пристрастеност. Тя може да бъде пристрастеност към човек или мощно предпочитание да получите нещо. Никога не разкривате мощната си фикс идея.

Страхувате се, че вашите стремежи могат да бъдат разбрани неправилно и че другите могат да ви съдят за това. Ето за какво се държите по този начин, като че ли нищо не се е случило.

8.

Ако това е маската, която сте избрали, тогава вие криете болката си от всички. Може да сте страдали доста, да сте претърпели загуба или да сте били засегнати, само че вие сте човекът, който ще се усмихва, даже когато изпитва тежка болежка в сърцето.

Вие вярвате, че никой не може в действителност да разбере какво сте претърпели. Затова запазвате всичко за себе си и продължавате да се усмихвате.

9.

Ако изберете маска 9, то криете любовта си от всички. Вашата обич е нещо доста особено и е предопределено единствено за специфичен човек, който ще бъде вашата половинка.

Накратко, вие не разкривате на света любовта, която криете в сърцето си, тъй като тя съществува само за един човек.

10.

Ако измежду всички маски сте избрали тази, може би се пробвате да скриете някои от странностите си. Вие сте неповторими и вашият темперамент е друг от всички останали, само че не харесвате тези, които виждат същинската ви същина. Страхувате се, че тези хора могат да ви схванат неправилно и да изградят погрешно мнение за вас.

Вашата уникалност е доста значима, само че не всеки може да разбере и одобри хора, които по някакъв начин са разнообразни от останалите, и затова запазвате всичко за себе си.

11.

Изборът на тази маска може да значи, че криете своята вътрешна елементарност от другите. Вие сте обикновен човек, който прави оценка дребните наслади на живота и тези дребни неща ви правят щастливи. Но вие не смятате, че другите би трябвало да знаят това, още по-малко да ви съдят на тази основа. Ето за какво в обществото се държите по съвсем различен метод, в сравнение с с околните си.

12.

Ако измежду всички маски сте избрали тази, може да криете своята енергична природа. Може да се наречете благополучен човек – обичате да се забавлявате, да играете и да се шегувате.

Вижте още: Какво е прочувственото ви положение: разберете с този тест!

Но вие се държите естествено единствено в кръга си от близки другари и родственици. За всички останали сте човек, който би трябвало да бъде възприеман съществено.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР