Всеки човек има свой собствен акцент, както вътрешен, така и

...
Всеки човек има свой собствен акцент, както вътрешен, така и
Коментари Харесай

Хороскоп на външния вид: коя част от тялото е най-красива при различните зодии

Всеки човек има собствен личен акцент, както вътрешен, по този начин и външен. Днес ще ви разкажем коя е онази част от външния тип на всяка от зодиите, която приковава погледите на близките. Но не всеки може да го откри в себе си и да го употребява ловко. Това е част от тялото или черти на лицето, които ви отличават от множеството хора и ви вършат неповторими, разнообразни, специфични.

Хороскоп на външния тип: коя част от тялото е най-красива при другите зодии

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

В допълнение към огнения си характер, тази зодия дава на притежателя си гъсти, красиви вежди, изпъкнали скули и изразена брадичка. Телата на притежателите на тази зодия постоянно са добре построени още от раждането. Освен това Овните имат натъртено око и това е техният необикновен сексапил.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Този знак е мъчно да се обърка с други: извити, гъсти мигли и плътни чувствени устни, мощна красива шия, необятна брадичка. Добре, ненапълно е наивно, само че просто е невероятно да останеш апатичен. Управителят на Телец е планетата на хубостта Венера, тъй че като цяло това са красиви хора.

Коя част от тялото е най-красива при другите зодии

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Ако сте родени под този знак, евентуално имате пристрастеност към превъплъщението в разнообразни функции, тъй че знаете по какъв начин да изглеждате по този начин, както желаете. На външен тип вашето скрито оръжие е удължено, изтънчено лице и сладостен чип нос, както и красиви ръце. Отличителна линия и обект на злоба от близките е младостта, която постоянно излъчват представителите на тази зодия.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Собствениците на този знак са получили като подарък огромни, кръгли очи, като два океана, в които елементарно можете да се удавите. Лицето им е привлекателно за очите на близките със своите гладки, заоблени черти. Освен това ракът постоянно има красива, вълниста коса. Подминаването на този знак е просто невероятно!

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Ако сте родени под този кралски знак, тогава вашите неповторими черти: гъста, първокласна коса, сходно на грива, бездънен, умислен взор. Специален акцент основава необятният мост на носа – всичко това придава на външния тип специфична ослепителна харизма. Несъмнено Лъвовете се открояват с гордата си външност, невероятно е да не ги забележите измежду другите хора.

Коя част от тялото е най-красива при другите зодии

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева
Природата е наградила този изгряващ знак с красиви бадемовидни очи и провиснал, прелъстителен взор, прав, благороден нос. Меркурий, ръководещ тази зодия, е подарил младежко лъчение. Мъжете и вените от тази зодия рядко страдат от липса на похвали!

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Представителите на този знак са под въздействието на Венера. Външно красиви и грациозни, Везните имат хубави, пропорционални черти на лицето, трапчинки по бузите, красиви очи, вълнообразна коса. Там, където са Везните, там е и хубостта, по тази причина никой няма да остане апатичен.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Освен със буйната й природа, природата е наградила тази зодия с магнетичен, рязък взор, който може да съблазни всеки, бадемовидни очи и лека закачлива вълна в косата. Скорпионът не е наложително да е хубав, той е като мощен магнит, който притегля вниманието към себе си с силата си. Така че даже не се опитвайте да устоите на чара му – неефикасно е!

Коя част от тялото е най-красива при другите зодии

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Този оптимистичен знак дава на притежателя си кръгли очи с мек, добросърдечен взор, плътна, съблазнителна долна джука. Искрящата усмивка не слиза от лицата им, приковавайки погледите на близките. Стрелецът превзема всички освен с външния си тип, само че и с необикновен оптимизъм, мъдрост и психика. Искате да се протегнете към него и просто да сте покрай него.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Ако мине Козирог, ще би трябвало да погледнете обратно, тъй като той притегля вниманието към себе си с дръзка небрежна прическа, необикновени, дебели вежди, подчертани скули, красиви очи и пряк, открит взор. Козирозите превземат всички със своята уверена походка и възприятие за самоуважение във всяко придвижване.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Водолеите се отличават с удължено, ясно лице, свежа кожа, като че ли издухана от вятъра. В компания Водолея постоянно е прелестно и елементарно, невероятно е да не се откроите от тълпата.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Рибите имат най-големите, най-красивите, най-дълбоките очи, на които не може да се устои. Този сетивен и бездънен знак е хубав освен външно, само че и вътрешно, тъй като Рибите имат същинска нематериалност.

Каквато и да е вашата зодия, в случай че започнете ловко да подчертавате достолепията си – чака ви море от възхитени погледи и океан от похвали!

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР