Всеки човек има малки тайни. Понякога дори най-близките хора не

...
Всеки човек има малки тайни. Понякога дори най-близките хора не
Коментари Харесай

10 тайни, които мъжът пази от любимата си

Всеки човек има дребни секрети. Понякога даже най-близките хора не знаят за тях. Романтичната връзка, където откровеността, безграничното доверие и схващане се предлагат, е отличен образец за това по какъв начин тайните " оцеляват " даже в такива сурови условия.
Ето " страшните " мъжки секрети, които мъжът в никакъв случай не би споделил със своята половинка.
1. Флирт отвън връзката
Флиртът се трансформира в дребен всекидневен обред, на който не отдаваме изключително значение. Мъничък комплимент към сътрудник, взор от чужд в метрото, съвсем инцидентно допиране в бара... Защо да кажете за това на обичаната си?
2. Лъжа, с цел да се избави
Повярвайте ни, мъжете ненавиждат кавгите и споровете, по тази причина прибягват до дейно оръжие - лъжата. Можете да излекувате човек от безкрайни неистини с доста години доверие и обич.
3. Пълното доверие е мит
Пълното доверие е сантиментална легенда, в която всички бясно влюбени към момента имат вяра. Човек постоянно ще подозира половинката си в изменничество, ще се приготви за дребен апокалипсис. Просто тъй като е по-безопасно, в сравнение с да бъдеш лековерна глупачка.
4. Той също е прочувствен
Въпреки мускулите, сериозния взор и заплашителния бас, мъжете са толкоз прочувствени, колкото и дамите. Само че, за разлика от слабия пол, те са отлични конспиратори.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР