Всеки човек има асцендент към своята зодия, който оказва голяма

...
Всеки човек има асцендент към своята зодия, който оказва голяма
Коментари Харесай

Кажи ми какъв ти е асцендентът, за да ти кажа какъв си

Всеки човек има асцендент към своята зодия, който оказва огромна роля върху характера и държанието на човек. Нека забележим какво споделят астролозите за въздействието на асцендентите над личността:

Асцендент Овен

Хората с асцендент Овен са смели, а другите ги възприемат като настоящи бързо в дадена обстановка. Тази демонстрация на увереност може да бъде разбрана погрешно и разтълкувана като експанзия, тъй че може да е добре да обърнете внимание на тона си, когато действате в такива обстановки.

Топ характерности: Лидерство, биткаджия, увереност

Асцендент Телец

Хората с асцендент Телец може да са мързеливи, само че добре го прикриват зад фасада. Изглежда, че култивират по-фините неща в живота и им се любуват. Те могат да ви дадат урок по бохемия, само че е редно да се отхвърли, че техният лежерен метод на живот не пречи на кариерата им, написа wellandgood.com, представено от Актуално.

Топ характерности: Чувствен, земен, непретенциозен.

Асцендент Близнаци

Близнаците като знак са остроумни и извънредно адаптивни, имат онази рядка заложба на еластичност. Просто имайте поради, че някои хора одобряват тази променлива природа като лицемерие, което вие не вършиме, само че те по този начин го поясняват. Уверете се, че хората вършат разликата когато поддържате връзка с тях.

Топ характерности: Комуникация, работа с технологии, основаване на контакти.

Асцендент Рак

Хората с асцендент Рак имат развито чувство за майчина грижа, което може да се прояви по друг метод според от това дали би трябвало да покажат блага или по-твърда страна. Може да звучите малко назидателни за неразумните си другари.

Топ характерности: грижовност, емпатия.

Асцендент Лъв

Асцендент, Лъв осветлен от сходна сила на огнения знак като Овен излъчва царственост, водачество. За жал някои го схващат като тип пренебрежителност, в случай че не внимавате.

Топ характерности: Лидерство.

Асцендент Дева

С изгряваща Дева вие проектирате себе си като угодлив перфекционист, който знае по какъв начин да уточни всеки план до най-безупречната му версия. Все отново това може да коства доста нерви на вас и близките.

Топ характерности: Организиран, перфекционист, идеалист.

Асцендент Везни

Хората с асцендент Везни наподобяват меки и красиви в света заради ръководството на Венера и това в действителност може да бъде преимущество. Много хора ще ви подценят без да си дадат сметка за в действителност мощните ви качества.

Топ характерности: Романтичен, хубав, търсещ правдивост

Асцендент Скорпион

Хората с асцендент Скорпион са одобрявани са секси, мистериозни, мощни и неоправдателни. Всъщност сте толкоз буйни и директни, че постоянно сте неразбрани.

Топ характерности: Изследователски надъхан, тайнствен, подсъзнателен

Асцендент Стрелец

Изгряващият Стрелец в действителност се появява като умен и почтен. Хората ви се доверяват и разчитат на вашите препоръки.

Топ характерности: Изследовател, авантюристичен надъхан, харизматичен

Асцендент Козирог

За Асцендент Козирог ще бъде предизвикателство да разпуснете бдителността и възприятието си за естествена самостриктност. Правете го от време на време и се наслаждавайте на живота.

Топ характерности: деятелен, работлив, въздържан

Асцендент Водолей

Асцендент Водолей има същинско гениално качество, което другите ще намерят за очарователно. Все отново не се увличайте доста, с цел да не изглеждате ексцентрични.

Топ характерности: самостоятелен, съчувствен.

Асцендент Риби

Хората с асцендент Риби имат настройката да са песимистични и прочувствени, което леко опонира на техните възгледи на мечтатели.

Топ характерности: Духовен, артистичен, мечтател
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР