Всеки човек е уникален. Въпреки това често чуваме израза: Това

...
Всеки човек е уникален. Въпреки това често чуваме израза: Това
Коментари Харесай

Най-забележителното качество на жените от 12-те зодии

Всеки човек е неповторим. Въпреки това постоянно чуваме израза: „ Това е типично за зодията й! “ И вярно, тъй като е потвърдено (поне от астрологията), че избрани черти и качества на характера са свързани с разположението на звездите. Тук ще научите кои са специфичните качества на дамите според зодиака.

Овен

Най-характерната линия на дамите Овни е тяхната чудатост. При тях всичко би трябвало да е  по-зрелищно, по-необикновено и по-запомнящо се. Те в никакъв случай не се задоволяват с посредственото и жаждата им за завършения е неутолима. Следователно който желае да преживее нещо щуро, би трябвало да се обвърже с представителка на тази зодия.

Телец

Дамата Телец обича да бъде в центъра. Това е нейната цел в живота и тя знае напълно тъкмо по какъв начин да я реализира: с ексцентрични аксесоари и несравним жанр. За да се отличава от масите, тя постоянно плува против течението и се осмелява да прави неща, които другите заобикалят отдалече.

Близнаци

Родената под знака на Близнаци е същинска шоугърла. Обича да танцува по цели нощи. Тя е тази, която забавлява компанията и си потегля последна от всяко празненство. Ако приятелката ви е зодия Близнаци, може да останете без мирис, увлечени от ритъма й. Нейната жизненост безусловно заразява хората.

Рак

Дамата Рак е кралица на драмата. Търси я и се опиянява от нея. Никой различен знак не е толкоз сензитивен. Да сдържа страстите си? Никакъв късмет! Всичко се излива и проучва до последния подробност. Какво можете да извършите ли? Дайте й време да се успокои. Защото тя може да е сензитивна, само че не и злопаметна.

Лъв

Суетната и самомнителна Лъвица чака от хората особено отношение.  Стаите в обичания й хотел са заети? Тогава по-добре да си остане у дома. Не би се задоволила с нещо по-малко първокласно. Всичко, което не дава отговор на високите й стандарти, не е задоволително положително.

Дева

Девата доста държи на личното си мнение. С нея е невероятно да се води градивен спор. Освен че постоянно би трябвало да има право, Девата се мъчи да убеди и друго мислещите във възгледите си. Който не застъпва непринудено нейната позиция, най-добре да се подготви за безкрайна полемика. И тя в никакъв случай няма да отстъпи първа!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР