Все повече загадки се трупат около показния разстрел. Мартин Божанов

...
Все повече загадки се трупат около показния разстрел. Мартин Божанов
Коментари Харесай

Пребили жестоко Мартин Божанов - Нотариуса, преди да го застрелят

Все повече загадки се натрупат към показния разстрел. Мартин Божанов е със строшен нос, контузии на черепа и голям брой охлузвания

Мартин Божанов - Нотариуса е бил пребит брутално тъкмо преди да бъде убит в главата. Това споделиха лекари, които са прегледали фотоси на жертвата след аутопсията й.

По мнението на медиците, които пожелаха да не им се загатват имената, от фотосите ясно проличава, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко подострен или в края на който е имало уголемение. Божанов е със строшен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са безапелационни, че тези удари са настъпили преди гибелта на Божанов и са нанесени със страшна мощ и чудноват предмет. Възможно е Нотариуса да е обичай с приклада на револвера, с който след това е погубен.

Според лекарите, с които " България Днес " беседва, побоят е бил сериозен и е нанесен преди гибелта на Нотариуса, тъй като другояче по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, в случай че боят е след гибелта.

Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, т.е. на слепоочието, която няма по какъв начин да се стане от патрон, било то фронтално или напречно, в случай че не е от упор, оповестява " България през днешния ден ". Но изстрел от упор е изключен, тъй като няма нагар по челото, дупката от патрона е идеална и няма следи от самото оръжие.

След като е пребит, Нотариуса е убит с един патрон в главата. Това навежда на мисълта, че килърът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е следващият факт, който буди неразбиране.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР