Все повече учени и диетолози са убедени, че такова животно

...
Все повече учени и диетолози са убедени, че такова животно
Коментари Харесай

Въглехидрати или мазнини - кое ни разболява?

Все повече учени и диетолози са уверени, че такова животно като съвършената диета просто няма. Така че е извънредно време да спрем да го търсим и да спрем да се връзваме, че някой различен го е намерил, тъй като най-после еднорогът нормално се оказва несретен катър с атрибут, вместо магическо творение.

И тъй като ситуацията с „ верните ” диети непрекъснато се мени според от това какво е съвременно, от време на време науката остава на назад във времето, що се отнася до хранене. В последно време обаче доста учени обръщат внимание на обстоятелството, че обичайното разбиране за това кои хранителни субстанции ни разболяват и кои ни държат във форма, в действителност е нищо повече от „ обичайно разбиране ”, зад което не стоят никакви научни обстоятелства.

Един хората, споделящи това, е доктор Дейвид Ънуин от Саутпорт, Англия, който поучава пациентите си със захарен диабет, както и тези, които желаят да смъкват известно количество килограми, да спрат да броят калории и да стартират да се хранят устойчиво, без да заобикалят мазнините, а в противен случай – дори да включат и наситени такива, за които до напълно скоро всички обясняваха, че са съществена причина за сърдечно-съдови болести, рак и всичко най-лошо на света.

Според доктор Ънуин това, което ни прави по-болни и с по-лоша фигура са въглехидратите, които би трябвало да бъдат изключени от менюто, и най-много захар и нишесте.

Продължава на страницата на Новите родители.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР