Все повече световноизвестни звезди се опълчват на токсичните стандарти за

...
Все повече световноизвестни звезди се опълчват на токсичните стандарти за
Коментари Харесай

„Казаха ми да легна под ножа!“: Леа Мишел разкрива

Все повече световноизвестни звезди се опълчват на токсичните стандарти за хубост в Холивуд. Звездата от „ Клуб Веселие “ Леа Мишел неотдавна показа за натиска да претърпи пластична хирургия, на който била подложена като изгряваща актриса.

В ново изявление за списание Town&Country Леа разкри, че още ѝ е мъчно да повярва на триумфа си – тъй като постоянно чувала, че някой като нея в никакъв случай не би могъл да бъде прочут. „ Чувствам се все едно преминавам от една фантазия в друга, “ разяснява тя  във връзка най-новата си роля в бродуейския мюзикъл Funny Girl („ Забавно момиче “ – бел. прев.). „ Преди ми споделяха да си направя ринопластика – че не съм задоволително хубава, с цел да бъда кино или театрална актриса. “ 

Виж още: " Аватар 2 " е от през днешния ден в кината в целия свят: чакат доходи от половин милиард през първия уикенд 

Добавя, че Барбара Стрейзънд е една от аргументите да не легне под ножа, защото паметната актриса била една от дребното дами в Холивуд с огромен нос. Интересното тук е, че през 60-те години Барбара изиграва Фани във кино лентата Funny Girl, на който се базира актуалната продукция (и персонаж) на Леа. Всъщност и в двете версии на Funny Girl Фани възпява чертите си, отбелязвайки: „ Аз съм американска красавица с американски нос! “.

Носът на Леа повлиява и на персонажа ѝ в „ Клуб Веселие “ – Рейчъл Бери. В сериала Рейчъл (която мечтае да бъде театрална актриса) също обмисля да си направи ринопластика, само че се отхвърля – още веднъж, тъй като се въодушевява от Барбара Стрейзънд.

Виж още: След като напусна The Witcher: Хенри Кавил се отхвърля и от ролята на Супермен

Леа не е първата звезда, която намерено споделя за натиска да се подложи на ринопластика. През 2017 година филмовата икона Мерил Стрийп показа, че като млада не вярвала, че има капацитет за актриса (факт, който в този момент ни се коства абсурден). Причината? „ Не смятах, че ставам за пред камера, “ откровена бе тя по време на Филмовият фестивал в Монклер. „ Носът ми не беше задоволително дребен, тялото – задоволително слабо… “

Е, посланието тук е ясно: не позволявайте на несигурността (и публичният натиск) да ви спре от това да преследвате фантазиите си!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР