Все повече ще се налага да носим поне един подръка,

...
Все повече ще се налага да носим поне един подръка,
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи с пуловерите, които ще носим тази есен

Все повече ще се постанова да носим най-малко един подръка, в случай че излизаме вечер, само че дружно с това се надяваме и дните, в които можем да носим единствено пуловер, да продължат по-дълго. Тази измежду най-актуалните модели ще бъдат по-женствените кройки в по-топли и пастелни цветове, като най-голямата алтернатива ще е сред неутралното бежово и изящното лавандулово лилаво. Е, можем да имаме и двата, несъмнено!



Райето също се откроява измежду пуловерите, като то може да е в по-интересни комбинации от цветове, които сами по себе си се трансформират в отличителна връхна дреха, изключително в случай че прибавим макси бижута и някоя чанта за кръста към тях, или в по-класически вид, напомнящ за морските ни завършения.

Този сезон обаче няма да подценяваме и ярките нюанси, които ни носят чувство за лято с всички тези нюанси на жълто, розово, синьо и лилаво. Меки, топли и уютни, те са перфектният съюзник на обичаните ни, с които не желаеме да се разделяме, и тъкмо това е методът да ги запазим още малко върху себе си.



Допълваме листата с пуловерите без ръкави или елеците, за които май няма да стопираме да пишем и през идващите месеци, както и с късите, които някои марки оферират в композиция с плетен топ в същия десен, който можем да носим под тях.

Въпреки това всички тези пуловери ще носим и с обичаните си дънки, и с тези цветни необятни панталони, които можем да разхождаме и в офиса. И както казахме – не забравяйте за аксесоарите, тъй като единствено един чифт макси обеци могат да ги създадат още по-модерни и блестящи, а в онлайн платформата ще откриете доста огромно многообразие от модели.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР