Все повече политици и медии смятат, че Никола Минчев ще

...
Все повече политици и медии смятат, че Никола Минчев ще
Коментари Харесай

Силно зависими към родителите си: Мамино синченце Никола заменя татиното детенце Кирчо

Все повече политици и медии считат, че Никола Минчев ще размени Кирил Петков на премиерския пост. Твърденията, че Министерския съвет се управлявал и от бащата на Кирил Петков получиха удостоверение по време на манифестациите в поддръжка на държавното управление в оставка. Там най дейната фигура беше Петко Петков. Той говореше Пред микрофоните и медиите по какъв начин „детето“ имало положителни желание, само че неприятните го провалили и че „то“ доста споделяло с него. Дори министри и депутати декларират обществено, че Министерския съвет се управлявал от двамата съпремиери – татко и наследник Петкови, написа „Скандал“.

Няма различен случай в новата история на България, в който бащата на премиера да взе участие в срещи в Министерския съвет, да дава мнения и да привиква министри. Като най-фрапантният случай е с автомагистрала Струма през Кресна, когато Кирил Петков споделил, че няма да се строи „защото татко ми не дава, той е еколог“.

Министър-председателят да вкара татко си в ръководството на спраната е също толкоз неуместно, колкото 34 годишния някогашен ръководител на Народното събрание Никола Минчев да прави това, което споделя майка му. Тя е юрист Весела Станчева – Минчева и е старши сътрудник в нашумялата в последно време адвокатска фирма „Джинков, Гугински, Кючуков и Величков“. Там тя взима на работа сина си Никола.

В тази адвокатска фирма е работила и Лена Бориславова, началника на кабинета на премиера. Членове на председателския съвет в Народното събрание изнесоха информация, че Никола Минчев, първият човек в страната, за всичко питал майка си и не взимал решение без тя да му каже. Сайтът „Свободно слово“ твърди, че майката на Минчев не му дала да го повдигнат за министър председател и по тази причина от „Продължаваме промяната“ предложили Асен Василев.

Както се вижда и двамата Кирил Петков и Никола Минчев имат зависимости от родителите си. Те към момента не са се еманципирали и не могат да взимат независими решения.

Да дадеш ръководството да България в ръцете на хора без житейски и професионален опит и то в тези сложни времена е доста огромна случка. Дали татко Петков или майка Минчева ще продължат да ръководят страната следва да забележим. Но ще е огромен грях на четворната коалиция в случай че остави ориста на страната на хора без нужния опит и престиж, издигнали се единствено заради политическа обстановка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР