Все повече и повече двойки практикуват мастурбация един пред друг,

...
Все повече и повече двойки практикуват мастурбация един пред друг,
Коментари Харесай

51% от двойките се самозадоволяват един пред друг

Все повече и повече двойки практикуват мастурбация един пред различен, съгласно ново изследване за половото държание.

Оказва се, че двойките обичат да се гледат един различен, по какъв начин си доставят сами наслаждение.

Споделянето на акта на самозадоволяване с колегата може да добави ново измерение към половата връзка, а 68% от интервюираните споделили, че да мастурбират пред колегата си е извънредно прелестно, написа Daily Star.

Всеки десети признава, че се е самозадоволявал пред колегата си по телефона или по Skype, съгласно изследването на компания за секс артикули.

Аликс Фокс, представител на компанията, разяснява:

"Показвайки си взаимно докосването на вашите горещи точки, може да бъде изключително вълнуващо и интимно прекарване, което предизвиква доверието и усилва възбудата. Мастурбацията един пред различен посредством видеочат е великолепен метод да останете интимно свързани с колегата си, до момента в който сте отделени. Плюс това такива действия са освен еротични, само че и просветителни - в края на краищата няма никой, който знае по-добре от теб самия къде искаш да бъдеш подтикван, " приключва секс специалистът.

Ако не сте склонни да практикувате взаимна мастурбация, Аликс има още една добра концепция за нашарване на вашия полов живот:

"Ако сте в палаво въодушевление, пробвайте се да разкажете тъкмо какво вършиме, до момента в който се докосвате. Не единствено ще звучи съблазнително, само че и ще помогне на колегата ви да разбере и да запомни тъкмо придвижванията, които вършиме, с цел да може да ги възпроизведе в бъдеще ".

Изследването, направено измежду повече от 2000 възрастни от Англия, открило, че двойките мастурбират по-редовно от хората, които нямат постоянен полов сътрудник - приблизително 17 пъти месечно при двойките спрямо 12 пъти месечно при независимите.

79% от хората, които са във връзка, са употребявали секс играчка с сътрудник.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР