Все повече хотели и курорти по целия свят намират творчески

...
Все повече хотели и курорти по целия свят намират творчески
Коментари Харесай

Плаж, море, звезди и кино

Все повече хотели и курорти по целия свят намират креативен способи да поддържат гостите си в положително въодушевление, карайки ги да се забавляват от изгрев до залез слънце.

Докато някои притеглят своите клиенти с най-съвременни технологии, класове за готварство и минерални извори, други оферират достоверен досег до филмовата промишленост с впечатляващи кина навън на фантастични места. Вижте лист на шест от най-хубавите местоположения с плажни кина на разнообразни хотели, подбрани от Travelaway.

Плаж, море, звезди и кино

Оман

В топлите летни вечери нищо не е по-добро от едно кино под звездите, изключително в случай че е на брега на морето, а хотелът Six Senses Zighy Bay в Оман, е подготвен да ни го обезпечи. Гостите се любуват на безвъзмездни филми на лунна светлина на плажа от комфорта на плюшените шезлонги, до момента в който похапват пуканки, сладолед и пийват освежаващи питиета.

Малдивите

С в допълнение озвучаване от шума на вълните за декор и опция за избор на повече от 100 кино лентата, Cinefushi в Constance Moofushi несъмнено предлага едно сантиментално кино преживяване, за което постоянно сме мечтали. След като слънцето залезе, частното плажно кино е разполагаем за интимни кино прожекции под намерено небе - с бонус многообразие от храни и питиета.

Тайланд

Заобиколен от буйна джунгла, Cinema Paradiso на хотел Soneva Kiri прожектира остарели обичани филми навън. Киното е ситуирано измежду водите на лагуната и представялява прелестно каскадно местенце, а филмите се излъчват на голям екран над водата.

Маями бийч

Част от очарователната открита повърхност на хотела The Miami Beach EDITION, Sandbox е съвременно тропическо леговище, цялостно с хамаци, кревати на пясъка и голям набор от филми, които да гледаме на плажа под звездите.

Мексико

Гостите, отседнали в хотел Las Ventanas al Paraiso на прелестния плаж Cabanas в Лос Кабос, Мексико, имат опция да се насладят на преживяването да посетят интимно кино, ситуирано към дребен басейн на плажа наоколо до красивия океан.

Бахамите

Допълвайки изключителните улеснения на най-луксозния частен остров на света Муша Кей на Бахамите, който е благосъстоятелност на Дейвид Копърфилд, Dave`s Drive-In кани гостите да гледат филми до морето под намерено небе. Намиращо се на плажа Coconut, модерното кино разполага с шезлонги и голям екран за обезпечаване на цялостен комфорт. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР