Все повече хора започват да се доверяват на астрологията, когато

...
Все повече хора започват да се доверяват на астрологията, когато
Коментари Харесай

Защо няма 13-и знак и какво още не знаем за зодиите

Все повече хора стартират да се доверяват на астрологията, когато става въпрос за значими аспекти от техния живот в персонален или професионален проект. Макар и скептиците също да не са малко, има някои неоспорими трендове за знаците, които няма по какъв начин да отречем. Ето някои любопитни данни и статистики за зодиите на база разнообразни изследвания през последните години:

Астролог видимо предсказал опит за ликвидиране на Хитлер.

Швейцарският астролог Карл Ернст Крафт е бил задържан, когато е намерено, че той е направил предсказване за Адолф Хитлер, което се е сбъднало.

Използвайки звездите, той предвижда, че в някакъв миг в продължение на три дни през ноември 1939 година животът на нацисткия водач ще бъде в заплаха. На втория ден бомба, предопределена за Хитлер, избухна в бирария в Мюнхен, където той таман е приказвал.

Два знака преобладават измежду серийните убийци в Америка.

Преглеждайки листата с най-известните серийни убийци в Америка, два знака се открояват над всички останали: Риби и Близнаци. Рибите са известни с това, че са самотници, а Близнаците са известни със своя сексапил – две характерности, които постоянно се срещат при серийните убийци.

Можело е да има 13 зодии.

Чували ли сте, че малко през днешния ден е можело да има и 13-и знак в зодиака? Да, тъкмо по този начин. Ако вавилонците не бяха считали, че 12 е по-чисто число от 13, можеше да сте родени под знака Змееносец. 13-тото съзвездие обаче е изхвърлено от зодиакалния календар преди 3000 години, изяснява НАСА.

Вашият хороскоп може да е малко по-различен в индуистката астрология.

Индуистката астрология, известна още като ведическа астрология, произлиза от Индия и също се състои от дванадесет знака.  Датите обаче се разделят по друг метод, в сравнение с в западната астрология, тъй че може да научите малко повече за себе си, като гледате и своя индуистки знак.

Зодиакалният ви знак може да повлияе на заплатата ви.

Проучване от 2008 година в Съединени американски щати е открило, че хората, родени под знаците Скорпион, Лъв, Рак и Телец, имат максимален късмет да печелят 100 000 $ или повече годишно. В същото проучване пък е открито, че Водолеите и Козирозите нормално са с най-ниски заплати, като те взимат 35 000 $ годишно или даже по-малко.

Телците са по-чувствителни на досег.

Астролозите считат, че Телците са по-чувствителни на допиране, тъй че в случай че сте родени сред 20 април и 20 май и имате доста гъдел, в този момент знаете за какво.

Близнаците не са единствените нерешителни зодии.

Близнаците имат репутацията на мудни (или неспособни) да вземат решение. Но Везните, Рибите и Стрелците са еднообразно разочароващи, когато се пробвате да решите къде да вечеряте да вземем за пример.

Козирогът е най-рядко срещаният знак.

Докато ражданията са релативно отмерено разпределени през годината, има най-рядко срещан знак и това е Козирог. Ето за какво, в случай че имате подобен в живота си, би трябвало да го цените.

Скорпионът е най-често срещаният знак.

В другата прекаленост са Скорпионите. Те съставляват 9,6 % от популацията, сочи проучване. Тези хора са известни с това, че са доста загадъчни, извънредно лоялни и несъмнено самостоятелни.

Най-често срещаната рождена дата е в месеца на Дева.

Ако вашият рожден ден е на 9 септември, сигурно не сте сами. Изчислено е, че най-вече рождени дни през годината са точно тази дата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР