Все повече говорим за и начина, по който да ги

...
Все повече говорим за и начина, по който да ги
Коментари Харесай

Черният хайвер - еликсир на младостта

Все повече приказваме за и метода, по който да ги одобряваме, тъй че да извлечем потребните им свойства. Но като че ли не се замисляме, че те намират приложимост и в козметиката, носейки също толкоз изгоди за тялото ни, само че под друга форма. Знаем добре какъв брой е значима вярната грижа за кожата и косата – изключително през, и несъмнено търсим решението в качествените козметични артикули. Разбира се, когато можем, залагаме на такива, които ни оферират естествени и потребни съставки, както и по-малко химикали. 

Новата серия на BioApteka е точно такава, като в основната роля е черният  с множеството си полезни свойства. Компанията продължава си за основаване на  козметични артикули въз основата на известни суперхрани – естествено естествено средство за здраве и хубост. Един от обичаните ни гурме специалитети към този момент не намира място единствено в чинията ни, само че и измежду продуктите за хубост, на които се доверяваме в борбата с изморената и нееластична кожа. 

Черният хайвер е освен скъпо и гурме ядене, на което се любуваме в специфични случаи в композиция с качествено пенливо вино. Производните от него екстракти са също толкоз потребни за кожата и косата, когато се употребяват и като главен съставен елемент в козметиката. Не инцидентно назовават хайверът " ембрион на нов живот ". С магическа мощ той заличава признаците на времето от кожата и възвръща естествената разтегливост и искра. Истински " балсам на младостта "  за кожата и косата! Състои се от 27% протеини и високо наличие на минерали (главно калий, натрий, калций, желязо и фосфор), витамини A, E, D и F, както и вит. К.

„ Формулата на младостта “ е обогатена, като към екстракта от черен хайвер са добавени и други основни съставки, подчинени напълно на естествените универсални средства за поддържане на здравето и хубостта: anti-age съставна част Sealift – дестилат от червени водорасли с подмладяващо действие; колаген – за бърза регенерация на клетките; екзотични натурални масла от макадамия, авокадо, сусам; витамин Е и глицерин. 



Caviar & Мarine Therapy ни предлага козметични артикули, основани на основата на неповторимите изгоди от хайвера, както и на други естествени съставки като дестилат от червени водорасли, колаген и натурални масла. Те обезпечават както оптималната, по този начин и нужната отбрана на кожата и косата от неподходящото влияние на околната среда.

Широката гама от артикули на серията като че ли е основана особено за нас – девойките, виновни освен към храните, които употребяват, само че и към себе си в грижата за тялото, кожата и косата си. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР