Все повече фирми и граждани започват да взимат мерки срещу

...
Все повече фирми и граждани започват да взимат мерки срещу
Коментари Харесай

"Фантастико" въведе "разреждане" в магазините си

Все повече компании и жители стартират да взимат ограничения против разпространението на ковид. 

Веригата " Фантастико " вкара режим на " разреждане " на купувачите - с концепцията да има повече отдалеченост сред пазаруващите.  За задачата в магазините се пускат по няколко души, а останалите изчакват на опашка пред входа. Във всеки супермаркет има единствено по една врата за влизане и излизане, а защитата се грижи за реда и за пропускателния режим.

Хората изчакват умерено, а опашките не са огромни, видя кореспондент на " Сега " в София. 

От веригата твърдят, че са разширени зоните за стерилизация в комерсиалните обекти, употребяват се нови препарати, от време на време се почистват дръжките на кошниците и количките (въпреки това нашата рекомендация е да не ги ползвате, а да си носите от у дома комфортни чанти и торбички за пазаруване). Продавачите работят с ръкавици. 

И в огромните, и в по-малките вериги рафтовете са обикновено заредени. Не се вижда някаква раздразнителност в цените, има и много преференциални промоции на храни - и по топлите щандове, и при морските блага, и при плодовете и зеленчуците.

Междувременно репортерската ни инспекция сподели още, че моловете пустеят.  

Очевидно от ден на ден хора се вслушват в апелите на националния действен щаб да понижат до вероятния най-малко излизанията и обществените си контакти. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР