Все повече факти започват да стават известни след като В

...
Все повече факти започват да стават известни след като В
Коментари Харесай

Не е учудващо какво направили пишлигарите преди да строшат 5 коли в Пловдив

Все повече обстоятелства стартират да стават известни откакто

В региона е имало гръмък ваучър в частен дом. След запой, кола с младежи се пробва да излезе от улица без излаз на заден ход с несъобразена скорост, написа glas.bg.

В резултат са ударени поредно пет коли. Полицията е отделила региона и е почнала следствие. На мястото са се появили възрастни мъж и жена, които са декларирали, че желаят да поемат виновността за случилото се. След разпит от полицията е станало ясно, че те желаят да прикрият собствен непосредствен.

Полицията в Пловдив към този момент е открила част от отговорните лица.

Инцидентът е станал на дребна улица без излаз, към 05:30 часа сутринта в неделя, като по-късно младежите са зарязали колата посредата на улицата.

"Младежите са били двама или трима. Съседи са ги чули да се карат на улицата след случая. Най-вероятно са се пробвали да излязат на булеварда, само че улицата ни е без излаз. Наложило се е да дадат обратно, само че откакто са блъснали поредно пет коли, са изоставили техния автомобил и са избягали ", описа собственичката на една от потърпевшите коли.

"По-добре заведенията да работят и да има надзор като излизат от питейните заведения, в сравнение с да ни тероризират и с музика и финансово да си поправяме вредите ", споделя друга пострадала.

Част от хората имат каско, а другите нямат. Не могат и да си обяснят за какво възрастният мъж се пробва да прикрие закононарушението.

"Мъжът нямаше съответно пояснение. Първо сподели, че колата е била открадната, само че се оказа, че е запалена с ключ. Той имаше единствено единия ключ, а другият сподели, че не знае къде е. Явно се пробват да прикрият прегрешението на някой внук. В момента ги разпитват ", сподели още една от пострадалите.

Към момента дейностите по следствието не престават.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР