Все повече факти излизат в публичното пространство, че котките са

...
Все повече факти излизат в публичното пространство, че котките са
Коментари Харесай

Безспорни факти за котешката интуиция

Все повече обстоятелства излизат в общественото пространство, че котките са пратеници на земята от неземни сили. Изпратени ни, с цел да бъдат наши покровители и пазители!

Безспорни обстоятелства за котешката вътрешен глас

Докато една част от феновете на пухкавите животинки, имат вяра в извънземният им генезис, други са уверени в лечебните им качества.

Съществува, обаче и трета категория хора, които не имат вяра нито на едното, нито на другото. Дори имат вяра, че котките са недоброжелателни.

Разбира се, всеки има право да има вяра, съгласно личните си визии и разбирания.

Как да дефинираме словосъчетанието котешка вътрешен глас?

Както знаем, сетивата на котките са доста по-силно развити от тези на хората, а даже и на кучетата.

Точно, заради тази причина, котките са в положение да предусещат неща, за които ние нямаме дарба. Например вибрациите на земната кора по време на трусове, приближаването на цунами или вулканично изригване.

Котката ще усети заплахата авансово и ще предизвести стопаните си за нея. Докато тя самата ще се пробва да избяга, в това време ще стартира гневно да драска по вратата, мощно да мяука и да се държи необичайно.

Метеорологичното време, също може да се предскаже по държанието на котка. Ако вашето мъркащо коте се свие на топка, това е предвестител на мраз, опънато като салам на пода – на идващият ден се чака горещо време.

Как котешката вътрешен глас оказва помощ на хората? Доказателства и образци от живота.

# Когато имате посетители.

Котката чудесно умее, да разграничава и разпознава миризмата на притежателя, неговото държание и стъпки. Ако някой нахлуе в дома, тогава котката незабавно ще почувства недобронамерените дейности на лицето и ще стартира да се държи неспокойно – или ще избра, да избяга, да се скрие, или просто ще отиде да види кой е нахлул.

# Ако имате тревожни мисли или сте заболели.

Вашият влюбчив домакински любим постоянно ще ви се притече на помощ, в случай че се чувствате тъжни или заболели. Най-често котката ляга върху гърдите, корема или гърба на индивида, стартира да мърка, облекчавайки спазмите и психическата болежка. Как ли усеща тези неща? Какво мислите за интуицията на котката?

# Котката доста бързо усеща същинският темперамент на хората.

Не всеки знае, че котките не понасят зли и подли хора. Чрез своето, съвсем безпогрешно шесто възприятие, мъркащите същества ги усещат на мига. Ето за какво, в случай че котката ви дебне или се държи необичайно с някой от гостите, имайте едно на разум, че на този човек не може да му се има доверие.

# Ето ме, върнах се вкъщи!

Котките са в положение да намерят пътят назад към дома, даже в случай че са били откарани с кола, увити в одеяло и така нататък Това се дължи на обстоятелството, че мустакатите раирани любимци са си построили в съзнанието си специфична карта на региона, основана на високоенергийно равнище.

Безчет са случаите, в които котките се завръщат вкъщи след изминати десетки километри, без значение какъв брой време ще им отнеме това. Докато някои хора могат да се изгубят единствено на няколко пресечки от вкъщи. Кой в този случай, ще има потребност от „ котешката “ карта?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР