Все по-забележимият ръководител на руската частна военна група Вагнер Евгений

...
Все по-забележимият ръководител на руската частна военна група Вагнер Евгений
Коментари Харесай

Шефът на Вагнер Пригожин атакува администрацията на Путин, че не е блокирала YouTube

Все по-забележимият началник на съветската частна военна група " Вагнер " Евгений Пригожин взе под прицел през днешния ден администрацията в Кремъл за това, че не е блокирала платформата YouTube, чиито притежатели са американци, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" YouTube е осведомителната чума на нашето време ", сподели Пригожин в оповестено в " Телеграм " изказване, в което показва, че 40 % от видеоклиповете в платформата са " политизирани и ориентирани против Русия ".

Според него платформата не е била неразрешена по две аргументи в Русия, която другояче стегна контрола върху задграничните медии след нахлуването си в Украйна: предположениeто, че тя е незаменима за елементарните жители, и съществуването в Кремъл на хора, които в действителност симпатизират на Съединените щати.

" Имаме голям брой хора в президентската администрация, които мислят единствено за едно нещо: по какъв начин единствено в случай че Русия загуби войната, американците ще дойдат и ще ни контролират колкото се може по-скоро, " сподели Пригожин.

" Колкото и да скърцат със зъби тези копелета, които се вършат, че вземат участие, а в действителност ни пречат да организираме спецоперацията, които носят рускит знамена не 9 май, само че пращат родствениците си зад граница и вървят в Дубай да да играят голф, доста скоро YouTube ще бъде закрита. А тези, които интензивно го употребяват, ще бъдат изобличени и ще понесат заслуженото си наказване ", съобщи Пригожин.

" Това са предатели на предходните и бъдещите генерации руснаци. Те прокламират висши полезности, само че все пак поддържат Запада по всички вероятни способи и се изхранват от него. "

Напрежението сред Пригожин и съветското държавно управление стана очевидно в петък, когато министерството на защитата съобщи, че Соледар е бил високомерен, само че без да спомене ролята на " Вагнер " – ръководената от предприемача частна милиция, която не е под шапката на въоръжените сили и към този момент беше разгласила фотография на Пригожин и неговите бойци в солната мина в източния украински град, отбелязва Ройтерс.

Пригожин обществено се оплака от опитите да се омаловажат ролята и достиженията на " Вагнер ", а министерството по-късно актуализира своето официално съобщение, към този момент хвалейки " смелите и самоотвержени дейности " на бойците от милицията. Кремъл отхвърля да има раздор.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР