Все по-ожесточена става войната, която води хип-хоп звездата Христо Петров,

...
Все по-ожесточена става войната, която води хип-хоп звездата Христо Петров,
Коментари Харесай

Бившата жена на Ицо Хазарта съди държавата в Страсбург! Диана Котева твърди, че бракът им бил разбит от изневерите на рапъра

Все по-ожесточена става войната, която води хип-хоп звездата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, с някогашната си жена. Рапърът от „ Ъпсурт ” лиши от наставнически права майката на 14-годишната си дъщеря Аделина, без тя въобще да разбере. Диана Котева обаче е подготвена на всичко, с цел да си върне назад правата над детето и продължава да апелира правосъдните решения. Епопеята на Хазарта и някогашната му жена към този момент е стигнала до Страсбург, научи HotArena.

Последната среща на изстрадалата майка и детето й била на 6 януари 2014 г, защото Хазарта го криел от нея. Двете се засекли през май тази година, по време на следващото правосъдно дело, на което тийнейджърката била призована като очевидец. Аделина се държала много хладно и резервирано с нея. Въпреки обтегнатите връзки, майката разкрила пестелив влог на името на Аделина, в който се натрупали над 10 000 лева, които момичето можело да тегли, откакто стане на 18 години.

„ Ицо въобще не ми подвига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с претекста, че детето не желае да ме вижда. Ходила съм със арбитър реализатор, с полиция, със обществените, тъжби съм подавала, само че по този начин и не съумях. Очевидно това, че е известна медийна персона, го кара да си мисли, че може да прави каквото си пожелае ”, жалва се Диана.
В края на юни 2018 година някогашната половинка на музиканта заведе 2 контра каузи – едното в Касационния съд за анулация на решението от 2016 година за отнемането на родителските й права. Съдебният спор за родителските права е стигнал чак до Европейския съд по правата на индивида в Страсбург. Ако съдът се произнесе в нейна изгода, Котева считала да подари паричната отплата на майки в нейното състояние, които нямали финансова опция да преминат през цялата тази правосъдна епопея.

По време на правосъдното дело, с което Ицо Хазарта взел родителските права, Диана даже не подозирала, че има такова против нея. По това време тя към този момент живеела в Лондон. Диана схваща, че е с отнети права едвам след произнасянето на присъдата.

„ По закон процедурата е тъкмо такава. Ответната страна се приканва на непрекъснатия адрес по местоживеене, а по-късно и в „ Държавен вестник ”. Накрая се дава ход на делото, даже ответникът да не участва, а отбраната се поема от служебно назначен юрист ”, разясняват адвокати проблема пред „ Уикенд ”.
„ Разбрах, че е имало дело, заведено още през 2015 година и че съм била наказана. Даден е ход на делото, макар че не са ме разкрили да ми връчат призовката. Била съм представлявана от необикновен представител – юрист, който въобще не ме познава, само че ме съставлява ”, сюрпризирана е Диана. Според претекстовете на съда, с години майката е проявявала цялостна индиферентност към живота и здравето на 14-годишното през днешния ден момиче.
Шокирана от правосъдното решение, Диана Котева е завела две контра каузи. Едното е в Касационния съд и е за анулация на решението за отнемането на родителските й права, произнесено преди 3 години, а второто – в Софийския райнен съд за възобновяване на правата й като родител. „ Водя метод на живот, който не може да бъде одобряван като рисков за моята щерка и обкръжаващите ме хора. Искам да кажа на щерка си, че доста я обичам! Тя още не познава брат си, който скоро ще стане на 5. Той е от моя идващ брак. Брат й я чака да се срещнат. Ади, ще продължа да се боря за теб, миличка! ”, просълзява се Диана.

Тя твърди, че през цялото това време съзнателно й е отказван достъп до детето . Хазарта й върнал назад парите, които съдът отсъдил тя да му  изплати като прехрана. Върнал й назад и коледния подарък, който изпратила в края на предходната година за Аделина.
Ицо Хазарта и Диана се залюбили по времето, когато „ Ъпсурт ” са на върха на славата, а Котева е секретарка на мениджъра на бандата. Оженили се на 24 април 2004 година Отношенията им обаче били на приливи и отливи, Диана няколко пъти го напускала и отивала да живее при родителите си в Кърджали. После размисляла и още веднъж се прибирала при него в столицата. В един миг музиканта се съгласява да живее с нея в Кърджали. Двамата влагат пари и отварят пицария. Идилията продължава едвам 4 месеца. Отсъствията на Хазарта от у дома под претекст, че е на участия с групата зачестили. Диана е безапелационна, че през двете години на брака им е била принудена да търпи изневерите му. Тя е уверена, че връзката на рапъра с актуалната му жена Жени е почнала още до момента в който двамата са били женени – нещо, което той отхвърля.
След като се разделили, Диана се преместила да живее при родителите си в Кърджали дружно с Аделина. Докато си търсела работа, възрастние хора се грижели за внучката си.

През октомври 2006 година Диана отпътувала да работи в Лондон.

Първоначално се прехранвала като чистачка, а година по-късно направила своя компания за разчистване. Когато се върнала в София, тя с изненада научила, че Ицо е подал молба за бракоразвод. „ Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и в случай че не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 индивида, които ще свидетелстват, че съм луда. Нарече ме „ елементарна селянка ” и даде обещание, че ще ме съсипе ”, споделя през сълзи Диана.
За да избегне правосъдните разправии към движимо и недвижимо имущество, някогашната жена на музиканта приела условията му и оповестила, че няма никакви искания. Единственото й изискване било да вижда щерка си Аделина. Магистратите ги развели по взаимно единодушие. Диана се открила в Лондон, а през идващите няколко години Аделина й гостувала няколко пъти по време на ваканциите.
Ицо Хазарта свил ново фамилно гнездо с втората си жена Жени, която му родила още една щерка - Лора, която през днешния ден е 9-годишна. През 2013 година някогашната жена на Хазарта забременяла с второто си дете. „ Ади посрещна с нас 2014 година и си потегли на 6 януари. От тогава не съм я виждала. С нея бяхме извънредно близки, тя искаше да идва да живее при мен в Лондон. Дори самият Христо в изявленията говореше, че това ще се случи. Нямам визия за какво в един миг всичко се обърка ”, недоумява майката.

Днес Диана се е открила да живее в България, има счетоводна адвокатска фирма в Лондон, която движи отдалечено. Работи като преподавател в частно учебно заведение в Пловдив и е безапелационна, че няма да спре да се бори за щерка си, каквото и да й коства това, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР