Все по-често се спряга политически проект на двама от министрите

...
Все по-често се спряга политически проект на двама от министрите
Коментари Харесай

Радев: Не аз съм човекът, който ще предаде левите хора


Все по-често се спряга политически план на двама от министрите – на стопанската система и на финансите. Ако икат да бъдат потребни на обществото, те не би трябвало да основават просто следващият партиен план, би трябвало да са в една по-широка фиолософия, отворена към обществото. Има вълна за смяна, само че никоя партия не може да монополизира очакванията на българите. С тези думи президентът Румен Радев разяснява възможен политически план на Кирил Петков и Асен Василев.

Никоя партия няма силите да се оправи сама. Добре ще е политичекките партии най-сетне да осъзнаят това, въпреки от трети опит и да потърсят разговор, прикани президентът.Моето кредо постоянно е било да реализираме надпартиен консенсус. Служебното държавно управление сподели това – че хора от разнообразни хоризотни могат да работят дружно и дейно за България, сподели още Радев.

Единението на българите за един по-добър живот е огромната нациоанална цел, счита президентът.

Що се касае до паниките на левите хора, които се притесняват да не бъде предадена тяхната вяра, желая да заявя – не аз съм индивидът, който ще ви съобщи! За себе си подсигурявам, акцентира Румен Радев.

Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор.Така отговори президентът на обвиняванията на някогашния министър председател, че Радев разединява нацията и влиза в ролята на деспот.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР