Все по-често много от промените в модната и бюти индустрия приписваме

...
Все по-често много от промените в модната и бюти индустрия приписваме
Коментари Харесай

Защо стиковете завладяват козметичната индустрия?

Все по-често доста от измененията в стилната и бюти индустрия приписваме с лекост на. Поколението Y, което живее в обществените мрежи, безусловно, и трансформира динамичността на всекидневието като загърбва старите правила и постанова нови, няма по какъв начин да не въздейства на разнообразни равнища в производството и маркетинга, поради голямата си консумация. Именно на тази динамичност се пробват да отговорят марките, които желаят да привлекат вниманието на милениалите. Поредната смяна, която се случва, е видоизменянето на най-използваните козметични артикули.

В последните години търсим в тях мултифункционалност и мултиефикасност, желаеме с един артикул да получим най-малко няколко неща, а марките са подготвени да ни ги поднесат и оптимално комфортни за приложимост. Ето за какво идва ерата на стиковете, което ще ни икономисва изстискване на тубички, потребление на спомагателни предмети за нанасяне и ненужно разливане, за сметка на гъстота и елементарно потребление, даже когато приказваме за почистващи артикули, маски за лице и подхранваща грижа за тяло.

Досега свързвахме стиковете най-вече с грим продуктите – декор дьо загар,, които можем да носим на всички места, без да се тормозим, че ще се разлеят или натрошат в чантата ни. Сега Clinique създадоха дребен и стилен стик, който ни улеснява в премахването на грим, един от най-досадните, само че нужни, ежедневни ритуали преди лягане.

Появиха се ексфолианти, лосиони за тяло, както и артикули за околоочната зона, които са под тази нова форма. Нейното улеснение е и в това, че ни дава и масажиращ резултат, без да се постанова да използваме за задачата пръстите си. Освен това можем да носим хидратиращата грижа постоянно с нас и да я използваме, когато усещаме си суха и опъната, което през зимата се случва доста по-често. Дали стиковете са бъдещето обаче, следва да разберем, а до тогава сигурно ще пробваме някои от тях.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР