Все още сме под влияние на опозицията на Венера с

...
Все още сме под влияние на опозицията на Венера с
Коментари Харесай

Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си

Все още сме под въздействие на опозицията на Венера с Уран - подтиква желанието за смяна, носи промяна.

Нещо може да загуби значителност или да избледнее, да остане на назад във времето, а да се появи нещо ново. Емоциите ще пречат на обективността. Възникналите нови връзки няма да бъдат надеждни и трайни.

Луната е в символ Овен до 19:25ч на 14 октомври.

Период на нараснала умствена и физическа интензивност, целенасоченост и оптимизъм. Но се появява лесна нервност, настъпателност, припряност, импулсивност и темпераментност. Опасно време, в което може да се зародят спорове, разногласия, прочувствен стрес и обидчивост. Дори най-милият и прелестен човек може да се трансформира в кавгаджия, който не се интересува от възприятията на тези към него. Лошо се управляват страстите. Неудачно време за бракосъчетания и сключване (като Луна в символ, като лунен ден и като аспекти).

Бъдете деликатни с огъня, пазете се от пострадвания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се заобикалят или понижат най-малко пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

15 лунен ден до 19:03ч на 13 октомври (от 18:40ч на 12 октомври).

Средата на лунния месец. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се спори с близки хора, в случай че държите на връзките.

Хората, които се поддават на съблазни в този момент, могат да получат неприятни последици. Всичко скрито може да стане очевидно. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. В този ден е добре да се съблюдават разпоредбите на аскетизма.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение.

Опасен интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време. Този комплициран ден, романтиката е неуместна. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване на другия ден. По-добре прескочете този ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подкастряне (и като лунен ден и като Луна в Овен). Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

16 лунен ден от 19:03ч на 13 октомври до 19:27ч на 14 октомври.

27 безоблачен ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР