Все още прясно избраният президент БФС Георги Иванов-Гонзо коментира грозните

...
Все още прясно избраният президент БФС Георги Иванов-Гонзо коментира грозните
Коментари Харесай

Президентът на БФС за обстрела с ракети: Ако продължаваме така, ще има смъртен случай на стадион

Все още прясно определеният президент БФС Георги Иванов-Гонзо разяснява грозните подиуми на дербито " Левски " и ЦСКА (0:2). Заради съвместен обстрел с ракети няколко последователи пострадаха и бяха откарани в болница. Ексцесиите стартираха от " аления " бранш " Г " по посока на " А ".

Това се случи, макар че сутринта при претършуване на трибуните на Националния стадион " Васил Левски " бе открит и конфискуван огромен боеприпас. Същите рискови подиуми имаше и по време на първото постоянно дерби от сезона, само че очевидно полицията няма по какъв начин да обезпечи предварителна защита, щом се повтарята.

" Ние не толерираме това, което се случва, това, което направиха агитката на ЦСКА. Не толерираме тези ракети, бомби, тъй като заплашват здравето на хората. Трябва да разберем, че футболът е една игра и хората, които са пристигнали на стадиона би трябвало да се усещат спокойни.

От моя страна ще има предпочитание за деяние, само че би трябвало да седнем с Министерство на вътрешните работи и да забележим по какъв начин ще противодействаме на това, което се случва в публиката. Смятам, че би трябвало да се вземат в действителност ограничения, тъй като скоро време, в случай че по този начин продължаваме и не обръщаме внимание, ще има смъртен случай и ще бъде късно.

Не съм последовател да няма гостуваща агитки, тъй като видяхте какъв брой хора пристигнаха да гледат дербито. Не е вярно да я няма едната агитка, само че би трябвало да има по-сериозни санкции за тези хулигани, които вършат по този начин, че да заплашват здравето на хората ", съобщи Георги Иванов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР