Все още няма следа от 41-годишният мъж и сина му

...
Все още няма следа от 41-годишният мъж и сина му
Коментари Харесай

Няма следи от бащата и сина, които се изгубиха над Калофер

Все още няма диря от 41-годишният мъж и сина му 17-годишен от Стара Загора. Те са пренощували в заслона на връх Ботев във вторник и на идващия ден са тръгнали с други двама души да слизат към Паниците. Стигнали са до местността Параджика. Там за финален път са засечени техните телефони, по-късно е изгубена връзка с тях, написа karlovopress.com.

Другите двама души, които са вървяли с бащата и сина ги изоставили, тъй като се движили постепенно. Секретарят на локалното туристическо сдружение уточни, че има варинати бедстващите да са тръгнали по пътека за Бяла река или да продължат по път, който ги извежда до Паниците, където се намира техния лек автомобил. Времето в планината е било извънредно неприятно, имало е вихрушка, а температурите са били минусови.

Местността „ Пораджика “ се намира на към час и половина от табелата на дирекцията на парка. Вече няколко часа се организира избавителна интервенция, в която вземат участие над 10 спасители от Карлово и Калофер. На помощ се включиха и трима чиновници на Национален парк „ Централен балкан “. Съпругата на изгубения мъж сподели, че нейните близки не са екипирини добре и са били обути с маратонки. Тя се ангажира да поеме всички разноски по избавителната интервенция.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР