Все още няма основна версия за случилото се. Според главния

...
Все още няма основна версия за случилото се. Според главния
Коментари Харесай

Няма изчистена версия за петорното убийство в Нови Искър

Все още няма съществена версия за случилото се. Според основния прокурор Сотир Цацаров тежкото закононарушение най-вероятно е осъществено в новогодишната нощ , когато са простреляни петима души от едно семейство.

"Всички, по първични данни, са убити с по един изстрел с малокалибрено оръжие. Застреляно е и кучето на фамилията – немска овчарка. Най-вероятно това се е случило в новогодишната нощ, само че дали това е по този начин, в последна сметка ще потвърдят експертизите. В рамките на недълъг интервал от време поредно са били убити татко, или брачният партньор във фактическото общуване, неговият наследник, по-късно дъщерята на брачната половинка – майката, която търсям сега, още един юноша, убита е майката на дамата, убито е и кучето ", обясни Цацаров.

И петимата в Нови Искър убити дружно с немска овчарка >>

Полицията търси Кети Кюхова поради кървавата покруса >>

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи – Младен Маринов сподели за търсената, че това действително е дамата, която е живеела на брачен начала, без да има цивилен брак с единия от убитите ".

Към момента не се изключва нито една от версиите по случая – нито тази за ликвидиране, нито за ликвидиране и самоубийство.

Освен изчезналата 44-годишна жена, оповестена за търсене, изчезнала е и колата – джип - BMW – X5, който е благосъстоятелност на фамилията.

Него сме го оповестили, с цел да почистим напълно всички версии. Няма открито оръжие, само че не е изключено в продължение на огледа да бъде намерено такова. Първите, които са влезнали в къщата са полицейски орган, сподели Маринов, представен от БНР.

Жертвите са мъж на междинна възраст - Неделчо Юнаков, синът му Георги на 20 години, доведената му щерка Нанси на 16 година, нейният другар, който е на 18 година и нейната баба по майчина линия на 72 година, заяви Нова.

Издирваната Кети Кюхова на 44 година е майка на Нанси и е живяла с Неделчо Юнаков. Засега не е ясно дали се търси като обвинена или като очевидец.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР