Все още ненавършилият 17 години Валери Божинов-младши почти заживя с

...
Все още ненавършилият 17 години Валери Божинов-младши почти заживя с
Коментари Харесай

На 17 синът на Валери Божинов заживя с по-голямото си гадже

Все още ненавършилият 17 години Валери Божинов-младши съвсем заживя с по-голямата от него и към този момент пълнолетна Ивет Кочова. Двамата се неразделни, даже и вечер в домашна уютна конюнктура.

Нещо повече - наследникът на някогашния национал Валери Божинов даже се изявява в кухнята, с цел да угажда на гаджето си. Засега той залага на по-лесно за подготвяне меню като пържен картофен чипс и хамбургери. Но явно и това се харесва на 18-годишната Ивет, която сподели масата и похвали обичания си. " И може да готви ", възкликна русокоската. 

Влюбените явно са огромни почитатели на риалити формата " Ергенът ", тъй като следващият епизод върви по тв приемника по време на вечерята им. Вече стана ясно, че известните родители на хлапака са одобрили момичето за своя снаха. Фолкпевицата Алисия даже бе дружно със сина си и Ивет на тузарска отмора на Малдивите при започване на годината.

Тогава се появиха клюки, че Валери-младши даже се е сгодил рано-рано. Повод за това стана кадър, на който той е паднал на коляно и е изискал ръката на гаджето си. На друга фотография хубавицата е посочила украшение, което краси безимения й пръст. По евентуално е това да не е същински годеж, а единствено смешка.

Божинов-джуниър и Кочова това лято ще създадат 1 година от началото на връзката си, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР