Все още не е ясно дали и до колкомарихуанатаподсилва сексуалното

...
Все още не е ясно дали и до колкомарихуанатаподсилва сексуалното
Коментари Харесай

Увеличава ли марихуаната сексуалното желание?


Все още не е ясно дали и до какъв брой

марихуаната

укрепва половото предпочитание. Но има обилие от такива теории.

Хората, които използват тревата може да бъдат по-издръжливи полово. Това е по този начин, тъй като тя ги отпуска и отстранява напрежението , което пречи при неупотребяващите.Тази доктрина споделя секс терапевтът Аманда Пасюко, практикуваща в Кънектикът – където използването ѝ с здравна цел е законна.

Малко количество марихуана може да помогне за отбягване на терзанието при шерване на половите желания на колегата.

Друга изгода при използването на канабис е, че има способността да усили приятните чувства по време на половия акт.

Тъй като тревата работи по друг метод на употребяващите, всеки самичък би трябвало да знае какъв резултат би му оказала. Ник Карас - създател на "Страстният връх: Ръководство за използването на канабис за по-добър секс и творчество ", поучава да се опитва с дребни количества.

Интересното е, че афродизиаковите качества на канабис наподобява се появяват единствено в ниски до умерени дози ", настояват експерти в тази област. "Във високи дози канабисът може да има противопоставен резултат.

Тези, които се интересувате от експериментирането с канабис, с цел да схванат по какъв начин въздейства върху половия им живот, има още едно нещо, което би трябвало да имат поради. Въпреки че използването на марихуана за забавление към този момент е законна в девет страни, а с здравна цел - в 29, това не значи, че имаме правото да я използваме легално в други страни.

Свързани публикации.. Хипоталамусът и връзката със половото предпочитание 0 Кога и по какъв начин да беседваме с децата си за секс? (3) Семейна психотерапия с Деница Банчевска и доктор Веселин Христов 0 Медицинска марихуана – резултати върху тялото 0

Разбира се, марихуаната не е лек и не може да поправи доста от главните аргументи за полова дисфункция или проблеми с връзките. „ И даже да е законна в страната, където практикуваме, можем да се надигнем пред правни и етични въпроси, в случай че я предлагаме за повишение на половото наслаждение. Това разяснява секс терапевтът Хелфанд.

Канабисът е бил употребен като афродизиак в доста култури в продължение на епохи. В Индия се е употребявал още през седми век. Положителните резултати в половото здраве са документирана в китайски текстове, измежду немските племена и доста африкански култури.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР