Все още не е късно да се отдадем на удоволствието

...
Все още не е късно да се отдадем на удоволствието
Коментари Харесай

Ето какви са цените на елхите в Бургас тази година

Все още не е късно да се отдадем на удоволствието и украсим дома си празнично. От епохи, настроението във всяка къща идва с пазаруването на елхата и слагането на играчи и гирлянди.
В Бургас към момента се продават отсечени дръвчета на поставки. Цената на елхичките е от 20 до 80 лв., съгласно тяхната величина. Те са от разнообразни типове, като ела, бор, смърч.

Добрата вест, съгласно продавач на елхи от Айтос е, че първо са се изкупили същинските елхи. Това са дръвчетата засадени в саксии. Техните цени също са съгласно размера и стартират от 30 лв..

В магазините за еко елхи разнообразието е доста огромно. Предлагат се разнообразни цветове, като се стартира от бяло, минава се през всички шарки и се стигне до класическото зелено. Цените не са високи и има за всеки усет, споделят продавачи. Дизайнерските коледни дръвчета, главно са желани за декорация на офиси, зали и други публични места. Те са най-скъпи, в тях е вложена огромна фикция, стоят добре и във всеки дом.

Гирлянди, играчки, картички с пожелания, Дядо Коледа, елените, всичко което способства, елхата да стане по-красива е на пазара. Не би трябвало да подценяваме украсата на дома, тъй като тя носи празника и радва децата. И да не забравяме, че елхата е мястото, където всеки би трябвало да откри своя коледен подарък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР