"Времето ви изтече. Знаем, че след изборите ще има промяна",

...
"Времето ви изтече. Знаем, че след изборите ще има промяна",
Коментари Харесай

БСП настоява правителството да даде отчет за състоянието, в което оставя страната

"Времето ви изтече. Знаем, че след изборите ще има смяна ", обърна се към ръководещата партия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация по случай началото на последната 11-а сесия на 44-ото Народно заседание.

"Откриваме последната сесия на 44-ото Народно заседание. Могат да се изброят доста цифри за признати закони, решения, ратификации, Сухата статистика е значима, само че по-важно е какво стои зад нея. Най-важен е живият живот. За тези 4 години, уважаеми ръководещи, продължихте да развивате две паралелни Българии - една телевизионна и една действителна ", стартира своята декларация Нинова.

Тя уточни, че Българска социалистическа партия няма просто да чака изборите да дойдат и няма да отстъпи от всички свои политики, защитавани до момента.

"Разбираме, че здравето на хората е най-важно в този миг. Изхарчиха се стотици милиони. Искаме информация за всеки изхарчен лев. Настояваме да стане обществено известно какъв брой стотици милиони се изхарчиха и до какъв брой български жители, семейства и компании стигнаха. Искаме доклад на държавното управление в какво положение остава България. Не оня телевизионния доклад, а същинския. Ние ще търсим отговорност. Пропиляхте последните 11 години за България, не можем да ви позволим да пропилеете и идващите 11 ", акцентира Нинова.

"Сигурно една тематика, която през днешния ден ще сложим, ще ви звучи неясно и нереално, само че тя е основна. Следващите месеци се залага бъдещето ни за десетки години напред. Предстои приемане на Националния проект за възобновяване и резистентност. В проекта на ръководещите е препоръчано повече от същото, което имахме през последните 11 години ", счита тя.

Червената лидерка изброи, че целите на Българска социалистическа партия са опазване на здравето, обучение, данъчна политика, преизчисляване на всички пенсии, обществени ограничения, екология и земеделие. "Можем да изградим съвременна България. Смятам, че изборите ще сложат началото на това. Не просто една партия да смени друга. Ново начало за смяна на модела. Ние ще работим за почтени и транспарантни избори. Уважаеми български жители, от всички нас зависи смяната. Тя е допустима. Поискайте я и бъдете дейни участници в нейното осъществяване. Знам, че ще се оправим. Нека 2021 година да е здрава, по-спокойна и по-добра за всеки български дом и за България ", сподели Нинова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР