Времето отново ще започне да се затопля и дъждовете почти

...
Времето отново ще започне да се затопля и дъждовете почти
Коментари Харесай

Времето отново започва да се затопля, очакват се до 28 градуса в Пловдив

Времето още веднъж ще стартира да се затопля и дъждовете съвсем на всички места ще спрат. В Пловдив ще бъде ясно и слънчево. Очакват се температури от 17-18 градуса в утринните часове, до до 27-28 градуса след обяд.
Прочетете още
Над останалата част от страната също се очаква слънчево време. Ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността основно над Южна България и на обособени места там ще превали. Ще духа слаб, в югоизточните региони – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София 25°. Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-високо от междинното за месеца.

В планините облачността ще бъде по-често забележителна и на обособени места в Рило-Родопската област ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 12°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има основно над южното крайбрежие, само че единствено на обособени места в следобедните часове ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-27°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР