Времето не щади никой. Нормално е с напредване на възрастта

...
Времето не щади никой. Нормално е с напредване на възрастта
Коментари Харесай

Никой не ви го е казвал, но това са храните, които причиняват най-много бръчки

Времето не щади никой. Нормално е с придвижване на възрастта по лицето ни да се появяват бръчки. Това е необратим развой. Хубавото обаче е, че можем да забавим появяването на фини линии и бръчици, като се съобразяваме с какво се храним и какъв метод на живот водим. Колкото по-здравословен е той, толкоз по-дълго време кожата ни ще е сияйно гладка и красива.

Когато водим вреден метод на живот и не сме деликатни към това, което ядем, ускоряваме естествения развой на стареене.

Ако желаете да забавите появяването на бръчки и да изглеждате красиви всякога, в който се погледнете в огледалото, предлагаме ви неотложно да спрете да похапвате тези храни:

• Рафинирани масла

На пазара ще откриете най-разнообразни типове модифицирани масла, които се оферират като естествени и здравословни. Помнете, че това не е по този начин. Всички те са полиненаситени мазнини, които биха могли да претърпят окисление в тялото. Този развой провокира възпаления и вследствие на това се стига до по-бързо стареене.

• Енергийни питиета

Енергийните питиета са зложелател номер едно на гладката кожа. Ако всекидневно ги консумирате, доста евентуално е да повредите емайла на зъбите си. В тях се съдържа прекалено доста захар, което също форсира процеса на стареене. Да не приказваме, че от тях зъбите пожълтяват и не наподобяват по никакъв начин добре.

• Сол
 5 хрумвания за летни маски срещу бръчки 5 хрумвания за летни маски срещу бръчки
Всяка жена малко или доста се тормози, когато забележи появяването на първите бръчици по лицето си. Макар от време на време това да ни е чарът, с...

Консумацията на доста солени храни също поврежда кожата и спомага появяването на бръчици. Солта спомага за дехидратация на тялото и кожата се набръчква. Избягвайте да се храните с тях.

• Кафе

Не е загадка, че кафето има изгоди за здравето. То спомага за метаболизма. Ако обаче не се придържате към естествена консумация, равнищата на кортизол в тялото ви ще се покачат. Това е хормонът на напрежението, който оказва отрицателно въздействие върху кожата.

• Алкохол

Внимавайте с количествата алкохол, които консумирате, тъй като можете съществено да си навредите освен на кожата, само че и на цялото здраве. Пийте умерено, в случай че не желаете да ускорите процеса на стареене и да увредите черния си дроб!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР