Времето лети, наближава есента, но София се готви за едно

...
Времето лети, наближава есента, но София се готви за едно
Коментари Харесай

Dani J идва в България за своя първи концерт с цялата си банда и обещава изненади за феновете си

Времето лети, наближава есента, само че София се готви за едно горещо празненство, едно от най-чаканите събития измежду почитателите на латино музиката, дълго чакания концерт на Dani J (Дани Джей) – най-известният европейски бачата реализатор.
Месец преди своя първи концерт в България, родения в Севиля артист изпрати видео послание към своите почитатели. В него Dani J разкрива повече детайлности към самото събитие, а точно, че на сцената с него ще бъдат и четиримата музиканти от неговата група. Международно приетият актьор с над 200 концерта за последните 3 години, с турне в над 20 страни, споделя още на българските си почитатели, че доста се радва, че ще има опция да се срещне с тях, както и, че ще извърши всички свои огромни шлагери. Dani J приканва бачата почитателите да не пропущат неговия концерт, тъй като ще бъде най-хубавата вечер с най-якото празненство.
Dani J е освен артист и композитор, само че и доста добър танцьор, а в своето видео обръщение към почитателите си в България, дава обещание да танцува със всички девойки.
Концертът в Sofia Live Club на 5 октомври е във връзка четвъртия рожден ден на Sofia Touch Team - първият и към този момент единствен в България тим от огромното семейство на американската танцова компания Island Touch Dance Academy, с креативен шефове световноизвестните танцьори и хореографи Атака и Ла Алемана.
Билети за събитието могат да е намерят на https://ticket.eventzone.bg/product_info.php?cPath=49&products_id=1072&fbclid=IwAR26ZMzzA66pcrukaJh5hmgg61cBdUv76irkbblir679rGhpeyWEHgE6I4Q или https://epaygo.bg/0808160394
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР