Временно изпълняващи длъжността кметове на районите Приморски“ и Одесос“ предстои

...
Временно изпълняващи длъжността кметове на районите Приморски“ и Одесос“ предстои
Коментари Харесай

Избират временно изпълняващи длъжността кметове на „Приморски“ и „Одесос“

Временно изпълняващи длъжността кметове на регионите „ Приморски “ и „ Одесос “ следва да избере Общинският съвет на днешното си съвещание, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Решението се постанова, с цел да не се попречва работата в кметствата. В локалния парламент са постъпили публични писма от Общинска изборна комисия, с които се уведомява, че са прекъснати пълномощията на Николай Желязков като кмет на „ Приморски “ и на Цветнен Цветков като кмет на „ Одесос “. Те бяха отстранени, откакто стана ясно, че единият има компания на негово име, а другият е вписан като ликвидатор на комерсиално сдружение.

На днешното съвещание бе подложено на гласоподаване и предложение на Тодор Балабанов от ГЕРБ за отсрочване гледането на общинския бюджет за последващо съвещание. Мотивът бе, че материалите по точката са импортирани в последния миг и не е спазен правилникът, което не дава опция на съветниците да се срещнат в детайли и съответно с наличните документи. В последна сметка след известно обсъждане по тематиката предлагането не събра нужният брой гласове. Така на днешното съвещание следва да бъде прегледан и гласуван проектобюджетът на Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР