Временният оток под очите обикновено се причинява от застой на

...
Временният оток под очите обикновено се причинява от застой на
Коментари Харесай

Краставицата премахва торбички под очите

Временният оток под очите нормално се предизвиква от застой на лимфна течност, споделя кожният лекар Грегъри Николаидис. В такива случаи масажът и специфичните извършения са по-ефективни от кремовете. Внимавайте и по какъв начин заспивате. Не спете по стомах - по-добре е лицето да " гледа " нагоре. Ограничете приема на сол, заяви " Труд бг ".

Пиенето на доста вода е обичано предписание за хубост на доста звезди. Но на тези, които са склонни към отоци, огромните количества течности могат да изиграят жестока смешка, допринасяйки за образуването на торбички под очите.

Когато става въпрос освен за отичане, само че и за неспокойствие на кожата към очите, съгласно лекаря резенчетата краставица в действителност могат да оказват помощ. Краставиците са цялостни с антиоксиданти и флавоноиди, които са потребни за кожата, само че кожният лекар изяснява, че огромна част от резултата се дължи на охлаждането. То оказва помощ за изпаряването на влагата от кожата. Достатъчно е да сложите кръгчета върху клепачите за пет до седем минути.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР