Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю и босовете на клуба

...
Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю и босовете на клуба
Коментари Харесай

Пардю и Ганчеви с решителна среща днес

Временният ментор на ЦСКА Алън Пардю и босовете на клуба в лицето на Гриша Ганчев и сина му Данаил би трябвало да проведат решителна среща през днешния ден, на която да обсъдят краткосрочните и дълготрайни задължения на британеца като треньор на „ алените “, оповестява „ Мач Телеграф “. За разлика от първите два дни от седмицата, в които тимът се приготвяше двуразово, днешната стратегия на отбора включва единствено утринно занятие, а следобяд футболистите и щабът ще получат отмора. По всяка възможност точно идният сериозен диалог сред 60-годишния експерт и управлението е повода за следобедната пауза в подготовката на отбора за съботната аудиенция на Лудогорец.

Всички в клуба чакат вести и публично удостоверение за бъдещето на Пардю. Както е известно, съветникът по футболните въпроси на клубните притежатели одобри да води ЦСКА на пожар за два мача – турнирното дерби с Левски (0:0) и полуфинала-реванш за Купата със Славия (0:2 и 7:6 при дузпите). След трагичното елиминиране на „ белите “ англичанинът призна, че му следва среща с Гриша и Дани Ганчеви през тази седмица, като тя следва да се състои точно през днешния ден.

„ Ако аз поема клуба, желая равнището да се увеличи. ЦСКА би трябвало да бъде в положение да насочи предизвикателство за купата. Имам визия за селекцията и съм наясно каква е обстановката в клуба. Желая да оказа помощ на момчетата. Ако остана непрекъснат треньор, ще желая да имам повече надзор върху нещата “, сподели незабавно след мача със Славия Пардю.

Очаква се през днешния ден той да удостовери пред босовете, че ще води тима до края на сезона, в това число във финала за националната купа против Левски на 11 май. Това ще бъде втори сходен дуел за Алън Пардю след изгубения край за ФА Къп отпред на Кристъл Палас против Манчестър Юн с 1:2 след продължения. Кампанията за ЦСКА завършва на 21 май с посещение във Варна на Черно море, като е допустимо при обезпечено второ място британецът да остави командването на своя помощник Добри Митов.

Оставането на Пардю на треньорския пост и за новия сезон обаче едва ли ще бъде конкретизирано през днешния ден. То ще зависи от това дали клубните босове се склонни да одобряват изискванията на англичанина във връзка селекцията и трансферната политика. Възможно е той да показа и други свои визии по отношение на структурата и йерархията в клуба. Според осведомени, не е изключено крайното решение на Алън Пардю дали желае да остане треньор на „ армейците “ да бъде взето след финала с Левски, само че мечтаните корекции в ръководството и менажирането на ЦСКА по този начин или другояче ще бъдат предоставени на притежателите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР