Временният наставник на Тотнъм Кристиан Стелини призна, че ситуацията в

...
Временният наставник на Тотнъм Кристиан Стелини призна, че ситуацията в
Коментари Харесай

Стелини: Тотнъм не е в криза

Временният ментор на Тотнъм Кристиан Стелини призна, че обстановката в клуба е безредна, само че добави, че клубът не е в рецесия. Стелини ще бъде отпред на “шпорите ” до края на сезона, откакто сънародникът му Антонио Конте напусна клуба. Проблемите на клуба се допълват и от наказването на шефа Фабио Паратичи. Той получи глоба от Италианската футболна федерация за дейностите си, до момента в който беше в Ювентус, а ФИФА разгласи, че наказването важи за целия свят.

“Беше малко безредно, безусловно, само че имахме пауза за националните тимове и това оказа помощ, защото имахме време да обмислим всичко. Клубът не е в рецесия. Взимат се решения с мисъл за най-хубавото за клуба. Трябва да сме задружни и да продължим напред. Важно е да печелим мачове и да покажем предпочитание. Не можем да пренебрегваме решенията на клуба, само че нашата работа е на терена ”, разяснява Стелини.

Той добави, че не е имало проблем да заеме поста, макар околните си връзки с Конте: “Говорих с Антонио. Клубът също приказва с него. Те взеха решението дружно и ме уведомиха. Това беше най-хубавото решение за клуба и за всички забъркани. Казаха ми, че в случай че съм склонен, ще продължа и аз отговорих, че няма проблем. Моите връзки с Антонио са същите, доста сме близки и нищо не се е трансформирало сред нас ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР