Временната комисия на Съвета на федерацията за защита на държавния

...
Временната комисия на Съвета на федерацията за защита на държавния
Коментари Харесай

Русия смята, че за протестите в подкрепа на Навални има външна намеса

Временната комисия на Съвета на федерацията за отбрана на държавния суверенитет и попречване на интервенция във вътрешните работи на Руската федерация има учредения да счита, че експерти от непознати страни са взели участие в организирането на неразрешени дейности в Русия . Това заяви ръководителят на комисията Андрей Климов. " Сенаторската комисия има учредения да има вяра, че дейностите на непознати страни са ясно проследени зад всички тези събития и всичко това се случва със съдействието на задгранични специалисти, " сподели той.
Климов също по този начин добави, че с цел да притегли руснаците да вземат участие в некоординирани събития, е изработен залог на задгранични цифрови платформи и незабавни известия. " Освен това, в митинга бяха включени малолетни . Това единствено по себе си е противозаконен акт ", акцентира той. Шефът на комисията на Държавната дума за следствие на обстоятелствата за непозната интервенция в делата на Руската федерация Василий Пискарев съобщи по-рано, че комисията е почнала работа за идентифициране на тези, които стоят зад апелите за руснаците да вземат участие в некоординираните митинги на 23-ти януари, публикувани в обществените мрежи.
 Арестуваха брачната половинка на Навални на митинга в Москва Арестуваха брачната половинка на Навални на митинга в Москва
Юлия Навални, брачната половинка на затворения критик Алексей Навални, заяви, че е била арестувана на антиправителствената проява в Москва...
Пискарев означи, че комисията " е подготвена навреме да изследва материали за възможното присъединяване на непознати сили в разпространяването на апели за присъединяване в неразрешени дейности в редица обществени мрежи през идващия уикенд ". По-рано последователите на Алексей разпространиха в обществените мрежи апели за некоординирани манифестации в негова поддръжка на 23-ти януари. Припомняме, че той беше арестуван на 17-ти януари на Летище Шереметиево, където полетът му дойде от Берлин. Съдът на Химки в Москва го задържа в ареста до 15-ти февруари. На 2-ри февруари съдът би трябвало да вземе решение по искане за подмяна на условната му присъда с действителна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР