Време е за добри новини! Драматичният сериал The Morning Show

...
Време е за добри новини! Драматичният сериал The Morning Show
Коментари Харесай

Сериалът The Morning Show се завръща с трети сезон

Време е за положителни вести! Драматичният сериал The Morning Show с Дженифър Анистън беше възобновен за трети сезон от Apple TV. Това напълно не е изненадващо, като се има поради триумфа на шоуто измежду феновете, както и оценките – „ Еми “, “Наградaта на Гилдията на филмовите артисти ” и “Изборът на критиците ”, които завоюва предходната година.

Сериалът е основан по книгата на журналиста Брайън Стелтър. Историята ни води в атмосферата в най-гледания американски утринен блок, а сюжетът е показан по особено увлекателен метод. Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън са освен изпълнителки на основните функции, само че и са в състава на продуцентския екип.

Новото в третия сезон е допълнението към екипа - изпълнителната продуцент - Шарлът Стаут, която познаваме от работата й в „ House of cards ” и „ Homeland ”.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Morning Show (@themorningshow)

„ Беше завладяващо да забележим по какъв начин сериалът набира сили последните два сезона, като наблюдава настоящи сюжетни линии, които вълнуват  публиката по цял свят и в това време са пристрастяващи и занимателни. Развълнувани сме да забележим какво следва в трети сезон “ – споделят от Apple TV.

Стауд, която сега е изпълнителен продуцент на драмата „ Pieces of Her “ по Netflix, е също толкоз въодушевена да влезе в утринния нюзрум и да бъде част от екипа.

„ Вълнувам се да обединя напъните си с Apple TV+ и The Morning Show “, сподели тя. „ Сериалът с феноменалните Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, както и целияр екип, които ъздадоха невероятен свят, който впечатлява с дълбочина и провокативност. “

Макар детайлности за третия сезон към момента да липсват, ние сме сигурни, че ще бъде еднообразно вълнуващо да се гледа и от девойки, и от момчета, тъй като шоуто има желанието да повтори триумфа си и с новите епизоди.
The Morning Show: сериалът, за който всички приказват
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР