Време е още малко да освежим гардероба си, защото времето

...
Време е още малко да освежим гардероба си, защото времето
Коментари Харесай

21 блузи, които ще освежат пролетния ви стайлинг

Време е още малко да освежим дрешника си, тъй като времето ще става все по-хубаво и слънчево и от ден на ден ще можем да демонстрираме новите си находки. И в случай че през последните седмици залагахме повече на класики във връзка с облеклата си, то към този момент можем да излезем отвън тяхната орбита и да прибавим някои от тези 21 блузи.

Те са нежни, сантиментални и доста елегантни – елементарно могат да се комбинират както с дънки и панталони, по този начин и с поли и къси панталони. Добре е моделите в някакъв принт (  или цветя) да бъдат носени с едноцветна долна част, до момента в който монохромните разрешават тя да е многоцветна.

Повечето блузи, които ви демонстрираме, са по-къси, което значи, че разрешават да бъдат съчетавани с висока талия, която продължава да е по-актуална от ниската. И защото се открояват и с разнообразни елементи, като сантиментални воали, изящни прорези и буфан ръкави, те прибавят своята доза женственост към всеки, даже в случай че не сте с токчета, а с кецове. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР