Време е да видим как реалните реформи ще продължат, защото

...
Време е да видим как реалните реформи ще продължат, защото
Коментари Харесай

Петков: Сглобката с ГЕРБ-СДС не е коалиция

Време е да забележим по какъв начин действителните промени ще продължат, тъй като ние не се споделяме " Продължаваме ръководството ", ние се споделяме " Продължаваме промяната ". ГЕРБ би трябвало да ни покажат, че смяната ще продължи, с цел да има късмет това ръководство да продължи.

Това съобщи пред публицисти в Народното събрание Кирил Петков, съпредседател на парламентарната група  " Продължаваме Промяната - Демократична България ", по отношение на подготвяното от ГЕРБ съдружно съглашение. 

Петков напомни за какво е била основана тази " сглобка " с ГЕРБ-СДС и разяснява, че тя не е коалиция.

" Събрахме се с една единствена цел и тя е да създадем промените, които българските жители обявиха, че желаят да се случат още преди три години ", добави Петков.

" Хората желаят правдивост в съда, желаят сигурност и служби, на които да могат да разчитат и като отидат в магазина да знаят, че никой не ги обира с монополни цени ", означи той.

И акцентира: " Това бе задачата на тази " сглобка ".

Той добави, че това са били дилемите ѝ в първите девет месеца.

" Тук би трябвало да поздравя сътрудниците от ГЕРБ, с които направихме положителни неща - сменихме Конституцията, сменихме доста от законите, с цел да дадем опция тези промени да се създадат, в този момент обаче в идващите девет месеца те би трябвало действително да се случат ", настоя Петков. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР