Време е да ви представим още едно прекрасно място, в

...
Време е да ви представим още едно прекрасно място, в
Коментари Харесай

Потопете се в артистичната и вкусна атмосфера на Ателие

Време е да ви представим още едно прелестно място, в което обичам да се любувам на вкусна храна, приятна и артистична атмосфера, обичан коктейл и дребните, само че златни моменти в лятна София.  " Ателие " се намира в уютния квартал " Оборище ", който от много време се е трансформирал в център на обществения живот в столицата и в обичана отбивка в моя градски маршрут.

Мястото е особено за своите гости поради забавната домашна храна, която предлага, завладяващата конюнктура и обслужването на високо равнище. 

Артистичният интериор на " Ателие " ще ви очарова незабавно – картини по стените, най-различни любопитни предмети и доста жанр. Всъщност това е едно от най-красивите бистра в центъра на града, по тази причина наложително би трябвало да се потопите в неговата атмосфера и да опитате нещо вкусно и разнообразно от късото, само че плътно меню, разпределено в пет секции – салати, предястия, сандвичи, съществени и десерти.



Друг обичан миг от визитата ми в " Ателие " е това, че мога да се насладя на идеалния коктейл за лятото, който там ми сервират по съвършения метод. Свеж и бляскав Somersby коктейл, от лятната лимитирана серия с усет на нар, сервиран в специфична чаша, съпроводен от нужното количество лед и свежи добавки като босилек и кора от лимон или портокал. Това е лекост, наслаждение и един от тези #златнимоменти , които заслужават да бъдат споделени в приятна компания!



С поддръжката на Somersby

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР