Време е да признаем – Борисов бе свален от власт

...
Време е да признаем – Борисов бе свален от власт
Коментари Харесай

Защо американското посолство свали Борисов и монтира харвардите. Ето 5 важни причини

Време е да признаем – Борисов бе свален от власт със съдействието на американското посолство. И по-точно на глобалистите неолиберали от Демократическата партия.

Борисов падна по сюжет, като детайл от районен скрит план да бъдат отстранени един след различен водачите от Вишеградската четворка, както и тези, които идейно гравитират към тях и биха могли да се коалират.

Курц в Австрия, Бабиш в Чехия, Борисов в България…, в този момент цялата сила е ориентирана против Качински в Полша и Орбан в Унгария.

Дясноконсервативната общественост с родолюбив уклон, съблюдаваща обичайните фамилни и религиозни полезности, трябваше да бъде взломена. Активното мероприятие, както постоянно, бе поето от фабриката за клевети, медийни операции и улични митинги, менажирана от спекуланта Сорос.
свързани новини217730на 01.12.202180033на 24.11.2021
С какво Борисов стана неуместен за Вашингтон?

Илюзорно е да твърдим, че държавното управление на ГЕРБ се е било еманципирало от Големия брат и не е следвало волята му по стратегически цели. Борисов обаче сподели темперамент в следното, което в последна сметка му изяде главата:

1. Не скъса енергийната пъпна шнур с Русия;

2. Не пусна бази на НАТО и нуклеарно оръжие в Черно море;

3. Закучи се по тематиката със Северна Македония (а Щатите от дълго време желаят да употребяват тази територия като плацдарм против Москва);

4. Не пусна Истанбулската спогодба и еднополовите бракове;

5. Коалира се с Ердоган и възпря бежанския поток към Западна Европа;

На мястото на Борисов американското посолство и хиперактивната Херо Мустафа лансираха „ едни симпатични, учени момчета от Харвард, носители на смяната “. Като преди този момент стиснаха за топките президента Радев, изнудвайки го с неговите съветници, обвинени за шпионаж в интерес на Кремъл. И подсигуриха електоралната си „ победа “ с машините на Мадуро (защото по натурален път нямаше по какъв начин да спечелят…) .

Тия, симпатичните момчета, се оказаха елементарни измамници. Единият брутално наруши закона, подписвайки документ с погрешно наличие. Вторият бе компрометиран от съдружниците си, че върти далавера на интернационално равнище.

Може да са кучи синове, само че наши! Ключова фраза на Рузвелт, която онагледява морала на американската външна политика в епохата годините след Втората Световна война.

Кирчо и Кокорчо може да са нарушители, само че пък органично въплъщават формулата на преобладаващия културен марксизъм. Кококорчо съвсем не крие джендърския си уклон, Кирчо също го „ играе “ освободено, канадската му брачна половинка е активистка на „ София прайд “, а там си намира приятелки, които след това стават висши държавни служители – като уволнената за далавери шефка на ДКК.

На Кирчо пък внезапно му щуква да назначи персоналния си юрист за ръководител на Народното събрание. В пленарна залата се държи като възпитаник от провинцията на екскурзия в столицата, прави си селфита със „ съучениците “, което намира за доста занимателно и изблик на освободеност…

Всъщност е инфантилизъм, кофти предсказание за ориста на отечеството, което попада в ръцете на дилетанти и авантюристи без никакъв опит в политиката.

Дали „ смяната “ ще се поколебае да вкара еднополовите бракове? Дали ще има някакви сантименти за Македония? Дали няма да опаше крайбрежията ни с нуклеарни ракети? Дали няма да даде зелен кулоар за бежанците? Дали първа няма да забули дъщерите ни и поеничари синовете ни?

Знаците са притеснителни, ръководството придобива напълно колониален темперамент, страната е в ръцете на популисти-левичари, инсталирани на върха с ясната цел да изличат националната ни идентичност. А фантазията за свободна, самостоятелна и демократична България е мираж, повече отвсякога.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР