Връзките са сложно нещо. Те преминават през всякакви фази, етапи,

...
Връзките са сложно нещо. Те преминават през всякакви фази, етапи,
Коментари Харесай

Шест признака, че сте изгубили връзка с партньора си

Връзките са комплицирано нещо. Те минават през всевъзможни етапи, стадии, компликации, щастливи моменти и спадове. При дългите връзки тези опасности са неведнъж повече поради продължителния интервал на общуване. Понякога отдалечаването е потребно и здравословно, тъй като оказва помощ на сътрудниците да не губят себе си в целостта на връзката. Но е рисково, когато тази здравословна граница бъде отмината и е налице значително отдалечаване, разкъсване на връзката посред им. В доста случаи сътрудниците не си дават сметка в какво състояние се намират. Кои са признаците, че сте изгубили свързаността си?

Имате все по-малко зрителен контакт
Спомнете си по какъв начин не сте откъсвали очи един от различен при започване на връзката ви. Колко постоянно го вършиме в този момент? Загубата на зрителен контакт и предпочитание да гледаме колегата си в очите е като поговорката „ надалеч от очите, надалеч от сърцето “. Опитайте се да увеличите този контакт, да се гледате, до момента в който говорите. Така и връзката ви ще е по-пълноценна.

Правите повече независими проекти без другия
Планирате уикендите си с другари или пък прекарвате свободно време с сътрудниците си от работа, с цел да сплотите екипа. Няма нищо неприятно в това, стига да не се случва непрестанно и да не повлиява връзките ви с колегата. Разрушаването на връзката стартира точно с сходни на тип безобидни действия.

Правите неща дружно без да си взаимодействате
Гледате филм вечер дружно по табиет без да си говорите. Вечеряте, до момента в който гледате телевизия безмълвно. Играете на видеоигра и още веднъж не споделяте, даже не се смеете на глупавите си неточности като преди. Все признаци на скъсана прочувствена връзка.

Не спирате да си гледате в телефона
Привързаността към мобилното ви устройство подсказва отвращение за връзка с колегата. Трудно е да се разграничи от елементарното предпочитание за съгласуваност с другари и забавни тематики, които модерните технологии и обществените мрежи оферират. Много хора се заглеждат дълготрайно в телефоните си без да имат проблем във връзката.

Карате се по-често
Любовта свързва хората и ги кара да си простят по-лесно, да се нервират по-рядко един различен, да се почитат. Когато прочувствената връзка е нарушена, тези граници последователно внезапно спадат, което води до чести кавги за маловажни неща.

Сексът е необичайност
Физическата фамилиарност е също толкоз значима, колкото и прочувствената. Повечето хора нямат нужда да се отдадат на колегата си, когато са ядосани. Да вършат секс е последното, което им се желае, когато се усещат несвързани и отдалечени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР