Връзките от разстояние могат да бъдат трудни, но те ви

...
Връзките от разстояние могат да бъдат трудни, но те ви
Коментари Харесай

9 от удивителните уроци на връзките от разстояние

Връзките от разстояние могат да бъдат сложни, само че те ви учат на доста повече, в сравнение с когато сте дружно. Някои хора са тотално срещу сходен жанр връзки. И какво от това, в случай че не създавате мемоари дружно? Има доста неща, които научавате, когато сте в сходен вид връзки.

Ето и някои от удивителните уроци на връзките от разстояние:

Търпение

Със сигурност ще има дни, в които ще се съмнявате в себе си, в колегата си и даже в цялото битие на тази връзка. Но вие сте решили да опитате връзките от разстояние, тъй като знаете, че вашият сътрудник си заслужава. С времето връзките ви ще ви научат на солидно изкуство на самообладание. Така можете да се подготвите и за други тествания на живота, които желаят самообладание.

Независимост

Често в връзките сме склонни да ставаме взаимозависими. В някакъв миг губим възприятие за себе си и работим съгласно колегата си или постоянно се облягаме на него. Но какво, в случай че сте в разнообразни часови зони, той спи, а вие сте на работа? Така ще водите личните си борби и ще имате същинската самостоятелност.

 връзките от разстояние

Истинското значение на любовта

Когато навлезете във връзките от разстояние, в действителност няма къде да отидете. Това може да стане след спор или когато ви липсва по-добрата ви половина. В процеса вие вършиме своя лична формулировка на любовта. Любов е, когато той катери планини, с цел да направи по този начин, че вие да сте добре. Любов е, когато след тежък работен ден се опитваш да изглеждаш най-добре за видео диалога с него. Любов е, когато видиш двойки да танцуват на празненство и мислиш единствено за него. Това са неща, на които могат да научат връзките от разстояние.

Приоритети

Ще има моменти, когато работата ви е по-важна. Може сватбата на другар да е най-важното нещо, за което мислите. Или планирането на 50-ата годишнина на татко ви не ви оставя да мислите за каквото и да било друго. Но това не значи, че не обичате колегата си. Това са неща, които са краткосрочни, вашата обич е дълготрайна. Опитайте се да не се чувствате прекомерно отговорни и включете колегата си в нещата колкото можете повече. Връзките от разстояние изискват преценка на значимите неща, които би трябвало да подредите в живота си.

Професионалист в обществените медии

Ще станете експерт във всяка обществена медийна платформа, която ще помогне на вас и вашия сътрудник да се свържете. Няма значение дали става дума за безвъзмездни диалози в WhatsApp, или преход сред Фейсбук и Skype. Вие можете да прецените коя е най-хубавата платформа за това. Връзките от разстояние изискват това изпитание, тъй че би трябвало да го извършите.

 връзките от разстояние

Въздържание

Изкуството да живееш живот на духовник е недооценено. Въпреки че може да няма доста позитивни страни, сигурно ще научите по какъв начин да се фокусирате върху главния си живот. Несъмнено ще ви липсват нежните моменти сред вас, само че и за това може да се откри решение.

Защитавайте го

Тъй като сътрудникът ви не е бил доста в близост, приятелите и фамилията ви не знаят доста за него. Връзките от разстояние изискват да го спасите от всевъзможни присъди, по тази причина пазите всички диспути, разногласия и несъгласия за себе си. Освен това ще разберете какво е да се подкрепяте един различен, даже и да не сте съгласни с мнението на другия.

Майстор на писане на писма

Тъй като не сте физически там, с цел да изразите себе си, телефонните диалози могат да бъдат объркващи. Освен това текстовите известия могат да бъдат доста, доста подвеждащи. Тогава това комплициране ще бъде последвано от дълго пояснение. В разногласието ще употребявате думи, които показват вашата позиция, без да нараните колегата си, тъй като той към този момент е задоволително уплашен. Пригответе се да освежите уменията си за писане.

 връзките от разстояние

Перспектива на връзките от разстояние

Ще има дни, когато всичко ще наподобява безсмислено и животът ще загуби всякакво неспокойствие. Това са дните, в които ще си кажете, че нещата биха могли да бъдат безпределно по-добри, в случай че сътрудникът ви беше там с вас.

В същото време обаче може и да се огледа другата страна – те биха могли да бъдат и безпределно по-лоши. Вие сте с любовта на живота си, той желае нещата да се получат тъкмо толкоз, колкото и вие, и той също няма самообладание да пристигна идващия път, когато да се видите. Това е повече от задоволително и изисква тонове признателност.

Връзките от разстояние не са най-лесните на света, само че могат да ви научат на доста неща. Отношенията ви могат да станат още по-добри, тъй че не се отчайвайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР