Връзките и любовта са сложно нещо, особено когато си толкова

...
Връзките и любовта са сложно нещо, особено когато си толкова
Коментари Харесай

7 знака, че вашият партньор ви манипулира

Връзките и любовта са комплицирано нещо, изключително когато си толкоз влюбен, че не виждаш действителността и оставяш индивида насреща да прави с теб каквото си желае. Трябва да сме наясно дали индивидът до нас има склонността да манипулира и дали не сме жертва на неговите стремежи.
Това са 7 знака, с които ще схванеш дали си манипулиран в любовта:
 4 зодии без шанс в любовта 4 зодии без шанс в любовта
С появяването на всевъзможни уеб сайтове за запознанства и сходни приложения казусът с намирането на сродна душа като че ли изчезна вечно. Или не...
1. Използват личната си неустановеност, с цел да ви управляват – в случай че вашият сътрудник да вземем за пример не утвърждава това да излизате с хора от противоположния пол, даже да са ви единствено другари, знайте че това не е добър знак. Възможно е да бележит аргументи от предишното си, да вземем за пример че постоянно са им изневерявали и в този момент не желаят още веднъж да се повтори. Ако ви имаха доверие, в никакъв случай нямаше да постъпват по този метод.
2. Винаги изкарват вас отговорни – манипулаторите са доста положителни в това, което вършат и постоянно го вършат, без даже да се усетите. Спомнете си в какъв брой разногласия и кавги сте били отговорни вие и единствено вие, даже да не е било тъкмо по този начин. Но след доста убеждения от другата страна най-после и вие вярвате в това, че виновността е у вас. Осъзнайте добре този факт, не е допустимо виновността постоянно да е ваша при всеки спор, който сте имали!
3. Карат ви да се съмнявате в самите вас – това е доста постоянно срещан ход, с който манипулаторите си обезпечават лесна „ плячка “, на която могат да кажат всичко и тя постоянно да е съгласна с тях. Човек, който не ви поддържа, а в противен случай – дава ви мотив за подозрения в личните ви благоприятни условия, не ви обича същински и не трябва да бъдете с него.
4. Казват ви какво да вършиме – с кого да се срещате, какво да работите, по кое време да излизате и всичко, което им се желае, стига да е под техния надзор. Това може да наподобява като угриженост на пръв взор, за това че желае да ви помогне и да вземе решение вместо вас, само че в действителност е просто операция, на която не трябва да се оставяте.
 4 двойки зодии, при които мъжът постоянно е потиснат 4 двойки зодии, при които мъжът постоянно е потиснат
Има четири разновидността за обединяване, при които дамата на сърцето изцяло подчинява своя обичан. Често се случва всеки да познава някой мъ...
5. Наказват ви с безмълвие – когато нещо не им изнася или се скарате за нещо, без значение кой е отговорен, стопират да ви приказват, до момента в който вие не извършите първата крачка. Така постоянно вие сте тези, които се извиняват, даже да нямат виновност или просто се пробват да оправят нещата.
6. Винаги се вършат на жертва – все те са изтощени, постоянно те се неразбрани и какво ли още не. Много хора употребяват ролята на жертва, тъй че в никакъв случай да не поемат отговорност за нищо и все другият да ги съжалява.
7. Има вашата ключова дума, само че вие неговата не – това е доста елементарен метод за манипулиране и е доста необичайно по какъв начин много двойки го практикуват. Когато вие попитате за какво не може да имате паролата на другия, нали той има вашата, другият човек незабавно стартира да ви пита дали му нямате доверие, за какво ще постъпвате по този начин и прочие Винаги извъртат нещата по този начин, че те да са вършиме най-после.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР