Връзката на Златка Райкова и Благой Георгиев се развива с

...
Връзката на Златка Райкова и Благой Георгиев се развива с
Коментари Харесай

Бившият на Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е

Връзката на Златка Райкова и Благой Георгиев се развива с гневна скорост. Дори се понесоха, че чакат бебе. Двамата сами се издадоха, че желаят да имат свое дете, разменяйки си любовни послания в обществената мрежа.

Джизъса има три деца от две разнообразни дами, само че хлапетата живеят с майките си, а желанието му да се развъжда не е утихнало. Златка пък в никакъв случай не се е стремила да гради имидж да сериозна омъжена жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, само че не щеш ли Благо е повлиял на природата ѝ.

Не е загадка, че двамата към този момент живеят дружно и не крият любовта си. Преди това Джизъса имаше къса случка с Гери-Никол, само че родителите на 20-годишната лолитка се намесиха и го пропъдиха. Тогава той бързо се ориентира към Златка, която вложи хонорара си от Капките в пространно жилище, в което се подслони Джизъса.

Междувременно някогашният на Райкова - ММА боецът Георги Валентинов проплака, че е доста наскърбен от изневерите на Златка. Тя го окичила с големи рога, въпреки че одобри предлагането му за брак в народен ефир.

„ Златка е огромно отчаяние за мен. Мислех, че любовта ни е същинска, че се обичаме повече от всичко, само че очевидно не е било по този начин. Държа да знае, че е грях да се подиграваш с възприятията на хората “, споделя Жоро, представен от Уикенд.

Той се ядосва, че бил кьорав за десетките предизвестия на свои приятели каква в действителност е Златка и посочените от тях нейни изневери.

Благой също е прочут със слабите си ангели. Докато първата му брачна половинка Христина беше бременна с щерка им, той мачкаше чаршафите с певицата Лияна. После би шута на Лияна и се върна при жена си, обаче изневерите му нямаха край и Христина го натири.

Последва брака му с рускинята Есмер, само че и тя не устоя дълго да носи рога и го изгони след 2 години брак, забранявайки му да се вижда със сина им Елай.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР