Враца. Районна прокуратура – Враца предаде на съд В.В. (на

...
Враца. Районна прокуратура – Враца предаде на съд В.В. (на
Коментари Харесай

Обвиняем за блудство с гражданка на Италия е предаден на съд с обвинителен акт на Районна прокуратура - Враца

Враца. Районна прокуратура – Враца съобщи на съд В.В. (на 38 години) по обвиняване за осъществено от него закононарушение по член 150, ал.1 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София .

Пострадалата М.Х. е гражданка на Италия със статут на непрекъснато пребиваваща в България. Около 10 години живеела във врачанско село.

Около 18.00 ч. на 14 май 2021 година дамата била в дома си, когато В.В. влезнал и се нахвърлил върху нея. Хванал я мощно през раменете, с цел да пречупи съпротивата й. Докато я опипвал, тя викала за помощ и се опитвала да се отскубне от хватката му. Нападателят я хвърлил на пода, при което потърпевшата си блъснала главата и тялото.
Възползвайки се от това събитие, В.В. се опитал да я съблече, като я хванал за шията. Жената се развикала, при което обвиненият избягал.

За случилото се бил подаден сигнал на телефон 112. Извършителят бил арестуван и притеглен в качеството на обвинен.
Незабавно Районна прокуратура – Враца е внесла в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В.В., което е било утвърдено от съда. От тогава той се намира в пандиза в гр. Враца.

Предстои делото против обвинения, който е осъждан, да продължи в съда.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР