Вратички за контролиране на вота няма, ефектът за контрол върху

...
Вратички за контролиране на вота няма, ефектът за контрол върху
Коментари Харесай

Юлий Павлов: Контролирани и манипулирани избори няма, има фалшифицирани

Вратички за управление на вота няма, резултатът за надзор върху гласоизбирателя е единствено психически. „ Контролирани и манипулирани избори няма, има фалшифицирани ”, каза социологът Юлий Павлов в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS.

  

Решението на ЦИК е израз на функционална неначетеност и непочтеност, съобщи политологът Любомир Стефанов. Повод за думите му е решението на Централната изборна комисия, с което са приели да се записва обща сума от гласувалите с хартиена бюлетина и машинен избор.

 

„ Продължаваме да се лутаме от пожарникарски ограничения в пожарникарски ограничения. Нужно е да се улесни работата на СИК, протоколите да бъдат направени по този начин, че да се ограничи опцията за човешки неточности ”, предложи Стефанов.

 

Честите промени в изборното законодателство са причина да се стигне до ниската изборна интензивност, счита Стефанов. „ 28 пъти е прекрояван Изборния закон от 2014–та - това демонстрира, че няма правила, сподели Стефанов. Демокрацията се ръководи от гласоподавателите. Хората са изгубили доверие в изборния развой ”, сподели той. С тази теза се съгласи и Павлов.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР